Ki hányszor bukott meg B kategóriás forgalmi vizsgán?
Itt ilyen sokan mentek át elsőre? :O
Vagy városi legenda lenne, hogy minden apróságért buktatnak?
Velem az első vizsgán is rendes volt a vb, pedig szigorú volt és síri csend a kocsiban... Háromszor félreállíthatott volna, de csak negyedszerre tette, akkor egy veszélyes hibánál (rossz sávból kanyarodás egyirányú utca végén).
A második vizsgám sikeres lett. Ha akar, ott is tudott volna buktatni, pl. az összes gyalogos pár lépésnyire volt a zebrától, erősen kellett volna fékeznem és határeset volt mind. Szerintem látta, hogy nem sietek, akár elveszem a gázt is és nézem a gyalogátkelőket.
Veszélyesebb, nagyobb hibám itt nem volt.
Azért olyanokért simán buktathat vagy nem, hogy nincs meg 100%-osan a biztonságos ajtónyitásnyi oldaltávolság (de nyilván túl közel sem megy az ember a parkoló autókhoz), a gyalogos odaért-e, a sárga lámpánál meg lehetett volna állni; 43 km/h sebességgel megy, talán túl bizonytalan, 52 km/h gyorshajtást követ el; elmara-e egy indexelés....
Mondom, nekem mindkettővel jók a tapasztalataim, azzal is, aki megbuktatott.
Azért olyanokért simán buktathat vagy nem, hogy nincs meg 100%-osan a biztonságos ajtónyitásnyi oldaltávolság (de nyilván túl közel sem megy az ember a parkoló autókhoz), a gyalogos odaért-e, a sárga lámpánál meg lehetett volna állni; 43 km/h sebességgel megy, talán túl bizonytalan, 52 km/h gyorshajtást követ el; elmara-e egy indexelés....
Mondom, nekem mindkettővel jók a tapasztalataim, azzal is, aki megbuktatott.
Az első négy amit felsoroltál az teljesen vizsgabiztosfüggő. Nekem pl csak sima hibapont volt hogy néha nem volt meg az ajtónyitás távolság. Nem 52 km/h-tól buktatnak. Már 51-től is. Az index elmaradás szintén azonnali bukás.
Nekem is hibapont volt az ajtónyitás távolság... Direkt figyeltem rá, de ezek szerint nem eléggé.
Én a biztonság kedvéért nem mertem 50-el sem menni. Másik vb bizonytalanság miatt buktatott volna, de ennek tetszett, hogy óvatos voltam - mondta.
Az első vizsgán nagyon rágörcsöltem, hogy pont 50 kell - ez a görcs sok energiát elvett.
Nem tudom, hogy olvasod e még Kedves Kérdező, de ma a 3. vizsga végre sikeres volt.... ha akart volna, simán buktathatott volna (a végén rossz ívben vettem egy jobb kanyart, padkáztam) , de addig semmi gond nem volt. Leparkoltatott, megkérdezte, hogy korábban miért buktam, majd "menjünk vissza a kiindulópontra". Kicsatolni készültem a b.övet,hiszen ilyenkor már az oktató viszi vissza az autót, de azt mondta, hogy vissza vihetem én. A kiindulási ponton mosolyogva ide adta a lapot, közölte, hogy szerinte éppen csak súroltam azt a patkát, rá kérdezett, hogy szerintem is? Majd gratulált és kiszállt.... Mázlim volt. Bár mást úgy is átengedtek elsőre, hogy többször nem tette ki az irányjelzőt, a tükröket is elfelejtette használni és le is fulladt többször. (Az irányjelző hiánya azonnali bukás, még ha magától ugrik vissza is és nem teszed ki azonnal újra ) 3 hibát írtak be neki....
Üdv: 6.válaszadó
Persze,figyelem a válaszokat:)
Húú,utolsónak gratulálok! Akkor sok múlik a vb jóindulatán.
Nekem sajnos még folyamatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!