Jövő héten szerdán lesz a forgalmi vizsgám, nagyon ideges vagyok. Van valakinek efféle stresszre valami tuti tippje, hogy tudnám legyőzni, a vizsgadrukkot? Már aludni sem tudok☹
Hát ötletem nincsen. :(
Nekem hétfőn volt a 2., mázlista voltam és persze ügyesebb is, jobban odafigyeltem.
Jóindulatú vizsgabiztos volt, ha akart, meg tudott volna buktatni, bár hangsúlyoznom kell, hogy durva hibám nem volt!
Múlt héten már hétfőn irtó ideges voltam, hányingerem volt egész héten, alig bírtam enni (amire rátett egy lapáttal a meleg is).
Sok sikert!
Figyeld a zebráknál a gyalogosok mozgását, szándékát, a lámpáknál a sárgát; ha már rég zöld, számíts rá, hogy válthat, mire odaérsz. Jobbkezes utcákra figyelj.
Nem tudom, hol vizsgázol, ha Pest/Vas Gereben utca, akkor a József Attila Lakótelepen az utcának NEM tűnő mégis jobbkezes utcákra figyelj; ha a semmi közepén tábla van, pl megismétlik az egyirányú utcát, akkor lehet, hogy bújik ott egy pici utca.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!