Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Klíma nem fúj hideget eddig...

A Klíma nem fúj hideget eddig jó volt most már nem jó?

Figyelt kérdés
passat b5 klíma kb. 2 hete volt töltve nyomás próbázva minden rendben volt jég hideget fújt de ma már nem fúj hideget csak ilyen langyos levegőt ventilátora müködik de csak nagyon langyos levegőt érezni megy 2 cső párhuzamosan bal oldali jég hideg jobb oldali langyos amikor töltve volt a jobb oldali is jéghideg volt . valaki esetleg tud segíteni mi lehet a gond?

2017. jún. 26. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Klímakompresszor kuplungja behúz amikor megnyomod a kílam gombot? Ez csak akkor kapcsol be, ha legalább 2bar nyomás van benne. Nem elég, hogy van benne gáz, meg is kell lennie a legalább 2barnak.

Ha a klíma feltöltőszelep belsejét megnyomod egy pillanatra, akkor sziszegnie kell, ez jelzi, hogy van gáz a rendszerben.

Persze lehet még tömítetlenség, illetve lyukas klímahűtő, vagy rossz klímakompresszor (nem tudja már a nyomást produkálni). Érdemes lenne egy újabb nyomáspróbát csináltatni.

2017. jún. 27. 06:34
 2/4 vatafak ***** válasza:
vagy éppen dugulás...
2017. jún. 27. 11:23
 3/4 anonim válasza:
Hello, érdeklődnék hogy lett megoldás a problémára? Ugyan ezzel a problémával küszködők klímásnál voltam ott azt mondták hogy nem a klímával van a probléma mert az tökéletesen működik es a nyomás is rendben van . Olyansmit mondtak ,hogy a rendszer egyszerre fúj hideg es meleg levegőt is ezért jön langyos levegő..
2017. aug. 4. 09:39
 4/4 A kérdező kommentje:
bocsi hogy ilyen későn írok csak most néztem fel. az volt a megoldás hogy a csőben van egy ugy nevezett kapiláris cső az elvolt dugulva ezt kicserélték újra tökéletesen müködött az egész kb. 3 hétig aztán megint nem fúj hideget és innentől kezdve nem érdekelt a dolog, nehogy már 3 hetente járjak klímát tölteni meg kapiláris csövet cseréltetgetni ... csak tudnám miért dugult el újra sztem tele van az egész rendszer mocsokkal és átkéne az egészet mosatni vagy nem tudom.
2017. dec. 4. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!