A klíma nem fúj hideget mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
passat b5 1.9 tdi afn 110le 97-évj. ősz végén vettem az autót akkor már nem igazán tudtam tesztelni a klímát de mostanában igen és hát nagyon messze vagyunk attól hogy hideget fújna tölteni kellene? igazából első klímás autóm nem igazán értek hozzá ezért is kérdezek. bekapcsolni bekapcsol csak nem hűt... köszi előre is a válaszokat.2017. márc. 29. 22:01
1/6 anonim válasza:
ha a szíj forgatja a kompresszort, akkor valószínű gázhiány. Sajnos akkreditált klímáshoz kell vinni, már fusiban nehéz, vagy nem is vállalják.
A szerelő először is kitisztítja a rendszert, aztán feltölti, és ellenőrzi hol szökik a gáz ..illetve szivárog.
2/6 anonim válasza:
Ott lehet más gond is.
Az enyém AHF (Golf IV), de nekem nem is kapcsol be a kompresszor, ha nincs gáz. Ha gáz nélkül használod tönkremegy a kompresszor, ami nem javítható, csak csere. Klímaszezon elején 25.000 alatt pedig nem nagyon kapsz bontottat sem. El kell vinni egy klímáshoz. Feltölti CO2-vel, megnézi szivárog-e, ha nem akkor feltölti gázzal és kész. Ez nagyjából egy 10-esből megvan. 1 órás művelet.
3/6 anonim válasza:
Ezt igy innen a monitor mogul lehetetlen megmondani!Anint mar irtak ha szerencsed van akkor feltoltik gazzal es kesz.....bar altalaban nem.szokott szerencseje lenne az embernek,mert a gáz nem szökik csak ugy el a rendszerből...az valamilyen tomitetlensegre vagy mas hibara utal!
5/6 A kérdező kommentje:
köszi megnézetem a szíj az forgatja a kompreszort de megnézetem szakemberel.
2017. ápr. 2. 21:30
6/6 anonim válasza:
Attól még, hogy a szíjtárcsa forog, a kompresszor nem biztos, hogy megy. Egy mágneszáras szerkezet zárja össze a szíjtárcsa, külső, belső felét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!