Tényleg nem lehet baseball ütő a kocsimban, mert fegyvernek minősül?
Dinnye vásárlás után a bolhán mentem át a kocsimhoz vettem ott 1 baseball ütőt (régi fa,dísznek) mondom otthon felujítom kicsit és dísznek tökéletes lesz.
Bedobtam a hátsó ülésre ,igazoltattak ,megkérdezte a pali,hogy miazott.
Mondtam a sztorit.
"számla?" mondom nem.
azt mondta oké ,de ezt rendesen elcsomagolva szállíthatom max,mert így fegyvernek minősül.
Nagy kaland :D
Minket 4 éve megbüntettek mert horgászatra vittünk Machete-t.
Mert dzsungelen kellett keresztbevágni magunkat :D
és "gyenge kifogás" néven elutasította azt hogy mondtuk horgászni voltunk : fél kocsi horgászcuccal,és 2 db 10 kg körüli harcsával.. :D 50e szabálysértés miatt :)
A páromat egyszer megbüntették és elkobozták tőle a díszkatanáját (mondjuk viselte egy vasútállomáson). X centis penge, írták. Penge. Egy merőkanálnak több éle van, mint annak, extrém tompa volt. Azt gondoljuk, megtetszett az egyik zsarunak...
Nem tudom, hivatalosan, jogilag igazuk volt-e, el tudok képzelni érdekes jogszabályokat és törvényeket, de attól függetlenül elég fura volt. Főleg a penge kitételen akadtam fent, mivel az szerintem semekkora sem volt neki.
Azt speciel nem értem, hogy az, ha berakod egy dobozba a baseballütőt, mitől jobb...
Es mi van akkor ha hidraulika csoveket szallitasz? Arra mit mond a diszno?
Mert ha azzal hatba huzom nem kel fel tobbet az biztos.
Vagy mi a helyzet a bicikli lanccal? Folytassam? Toltotoll? Pohar viz?
Ne viccelodjunk, egy merges kalapos gombaval kiirtanam a fel vilagot :)
Penz beszel(onigazolas) En meg ugatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!