Ígaz hogy fel fognak értékelődni a 10-20 éves használtautók mert azok sokkal megbízhatóbbak és minőségibbek?
Nem az anyag,az hogy régen úgy működtek a dolgok,hogy 1+1 az kettő,és nem 1+1 az 213321321123 .
Jó "paraszt módra" legyen egyszerű.
És így is volt ,a swift egyszerű volt,tudták,ha valamit kilehet hozni 4 lépésből és 3 alkatrészből akkor azt nem 24 lépésből és 13 alkatrészből hozták ki.
Na meg igen,anyag is volt.
felértékelődni nem fognak
Mivel öregszenek, és így lassan elenyészi őket az idő és a rozsda.
De az tény hogy a minnnél modernebb összetettebb egy autó annál nagyobb a mehibásodási kockázat.
Van egy tervezett élettartam. Pl. köztudott, hogy az első villanykörte még ma is jó, míg az újak 1000 óra után kipukkannak.
Igen, vannak autótipusok, amiket X évig nem kell szervizelni egyáltalán. Utána viszont szétesnek.
Ma is lehetne olyan autókat csinálni amiknél nem 150 ezer lenne az átlag élettartam (motorra nézve,régen 300-400) ,hanem kamion szinten 1-1,5 m km lehetne egy átlag,vagy még több.
De kinek érné meg?
6. Az nem biznisz a gyáraknak illetve a márkáknak, ergo leszarják, hogy neked vagy akár nekem milyen lesz az életterem.
9. Igen mert here melegítő meg csukló masszírozó az oszt kell az autóba, ha meg valami elektorom hibája van jobb esetbe felidegesít az állandóan rinyáló hiba kódokkal, rosszabba akárhol akármikor gondol egyet le tiltja az egész elektronikát és ott szobrozol az útszélén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!