Melyik autót vegyem?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás elött állok. A fontosabb kritériumok: Min. 150LE, benzines, sportos, nem a szervíz az elsőszámú otthona.
A jelöltek : Honda Accord 2.4 Type-S
VW Golf V GTI 2.0
BMW 525i
Ezek közül melyik a megbízhatóbb,, jobb-rosszabb, kinek milyen tapasztalata van, illetve melyiket választanátok. Ha van más hasonló kaliberű autó amit nem soroltam ide, vevő vagyok mindenre, meghallgatok bármilyen tapasztalatot és tanácsot.
Válaszokat előre is köszönöm.
2017. jún. 25. 18:14
1/12 A kérdező kommentje:
A BMW 2003-tól számítandó, elöttelévők annyira nem jönnek be.
2017. jún. 25. 18:18
2/12 anonim válasza:
Az Accord megbízhatóságban szerintem veri a másik kettőt, de én Octavia RS-t vennék.
3/12 anonim válasza:
Inkább válaszd ezt, nagyon dizájnos és nagyon illene hozzád:
4/12 anonim válasza:
Én a Golfot venném ezek közül.
Bár egyik sem az olcsó fenntartásról híres...
5/12 anonim válasza:
Accord...
Az csak fogyasztásban lehet .... (rossz,de 190 lóerő 1.5 tonnára nem lehet 8 liter) ,de egy világi jó szerkezet.
6/12 anonim válasza:
Accordot. A másik kettőnek a szerviz lesz az otthona,efelől biztos lehetsz.
7/12 anonim válasza:
e 39 528i-vegyél manuálisat.7.5 mp 100 ig 8.5 literrel eljár,ha baj van jo esélyel kiszálsz belöle
8/12 anonim válasza:
Accord szerintem is. Japán vas megbízhatóbb.
9/12 anonim válasza:
Szerintem a golf 5 a legjobb ezek közül,az accordokba nagyon drága minden.
10/12 anonim válasza:
Accord, azzal sok bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!