Vélemények a Ford Galaxy-ról? Megvegyük?
Kinéztünk egy 2002-es, 1.9-es dízel autót. Nagy család vagyunk. Mindenképp 7 személyes autót szeretnénk. Egyáltalán nem értek a kocsikhoz, nő vagyok :)Megkérdeztem az autószerelő ismerőst, ő lebeszélne a fent említett autóról, mert a szervizelése sok. Ő az Opel Zafirát javasolja benzinesben, és 1.6-osban.
Mit gondoltok?
Az autót kétnaponta használnánk rövidtávon, bevásárláshoz, 3-5 km-es távon, illetve kéthetente minimum 60, inkább 120 km-t utaznánk vele. Valóban nem érdemes megvenni?
A második generációs Seat/VW/Ford trióban vannak elég jó benzines motorok ám! A dízelt én is elfelejteném,de még a turbós motorokat is! (Benzines 1.8T). Van egy jó benzines,bár igaz ritka! A kétezres szívó.
Az a kétheti 60-120 km nem olyan vészes a benzinnel se! (még ha oda-vissza 240 is.) Az a baj,hogy a pdtdi nem fogja szeretni a várost,aztán meg majd Ti utáljátok meg,mert nyűgös lesz!
Alternatíva még:
Mazda Premacy (Bár ebből Mo-n elég kevés van 7 személlyel, főleg benzinesbe. Viszont remek autó!), Peugeot 807 (Ezek sem olyan rosszak, tágasak.), Dacia Logan MCV (Nem a legtágasabb, de jó kis autók!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!