Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen véleményeitek vannak a...

Milyen véleményeitek vannak a Suzuki Ignisről? Megbízható, jó autó?

Figyelt kérdés

2017. jún. 24. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mint a többi Suzuki, műszakilag nagyon megbízható, csak olaj, benzin, meg hűtővíz kell bele.
2017. jún. 25. 06:11
 2/4 anonim ***** válasza:

a hűtővíz minek? az ott van benne gyárilag.

amúgy nekem volt, csak automata. A szomszédnak összkerekes van, az is meg van elégedve vele.

Sosem romlott el még suzukim, pedig volt jónéhány.

2017. jún. 25. 09:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Epp a napokban beszlegettem a volt oktatommal. Neki regi Ignise van, es az uj Ignisre akarta lecserelni, viszont mivel eleg kicsi vagy mit mondott, igy toresnel nem szivesen utkozne vele. Neki ez a velemenye.

Viszont nem rossz auto. Nekem a hatulja olyan befejezetlen, elolrol viszont szep. Ha mar uj Suzuki, akkor en inkabb a Swiftet valasztanam.

Mivel a Suzuki gyartja, igy igen, megbizhato, motorgyartasban verhetetlenek.

2017. jún. 25. 10:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Hűtővíz minek? Mert nélküle tönkremegy.

Persze hogy benne van gyárilag, másként hogy hoznád el, ezt én is tudom.

Nekem még minden gyári benne, én hoztam ki 10 éve a szalonból, azóta csak olaj, benya, meg ablakmosó folyadék.

Akkut is most cseréltem benne a télen.

Egyszer esett szét az ajtónyitó mechanika, de levettem a kárpitot és helyre raktam.

Ja meg a motortérben kicsit rozsdás egy csavarfej, ennyi.

Még a gyertya is a gyári benne, ugyanis nem sok a kilométer és iridium elektródás a gyári gyertyája.

2017. jún. 25. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!