Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E46 320i vagy 325 -ről mi a...

E46 320i vagy 325 -ről mi a véleményetek, mint szívó benzinesről, fenntarható?

Figyelt kérdés

Megbízhatóságra érdkeel.

Láttam ismerősöket dízel BMW-vel hajukat tépve.

De a 2 litere szívó benzin 150 lóerős E46-ot nézegetem...

2017. jún. 24. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha valami pusztulatot veszel akkor az is pénztemető, olyat meg nem nehéz találni a piacon lévő E46-ok között :D
2017. jún. 24. 14:10
 2/8 Mosqu!to ***** válasza:

Sok mindentől függ...A BMW egy gondozós márka, de nem mindegy mennyit kell gondozni. Ami itt is fontos: Az előélete!

Ha valami Hanstól levedlett 2000 - 2500€ értékű E46 320/325it akarsz megvenni, akkor az biztosan gondozós lesz! Elektronikus problémák lehetnek, kijelző és futómű gondok és a leglátványosabb: rengeteg elrohadt rész a kasztnin (sárvédő, ajtók alja, emelési pontok, alváz vagy akárhol!! Mikor megjelent a márka megnéztem egyet bent a bajoroknál, már ott rajta volt a puffadás az ajtón, aminek nem kell sok idő és feluleti lesz...Ha kombit nézel,akkor a szélvédő alatt is szeret megpuffadni!) A motor maga jó lenne,de a 320i nem nagy kunszt...sok kraft nincs benne..a 25i mar jobb valamivel! Fogyasztásba nem sok különbség lesz a kettő között, mert a 20i-t ki kell taposni ha jó "gyorsulást" szeretnénk! 😃

2017. jún. 24. 14:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Első 75 lóerős kocsimat váltja le...

Úgy voltam vele,hogy minek nekem a "sok" :D

150 városba több ,mint elég.

Meg néha amikor gurulok egy jobb távot akkor szintén.

A 75 lóerős kis 940 kilós civic is jó volt,csak nekifutásból szeretett mindent... (előzés : kinézek,300 méter tiszta,vissza 5-ből 3 90-nél,és mehet...) :)

2017. jún. 24. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó gépek. A hajtépős BMW tulajokat hagyjuk, sokan attól tépkedik a hajukat, ha pl kuplungot kell cserélni. Hagyjuk is inkább.
2017. jún. 24. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha a negyhengeres 320it nézed, az nem egy örökkévalóságnak készült motor. A hathengeres jobb. De ahogy irtak, egy 3-as BME-n nem feltetlenul csak a motorra kell költeni
2017. jún. 24. 15:18
 6/8 anonim ***** válasza:
E46-ban nem volt 4 hengeres 20i.
2017. jún. 24. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
20i szereti enni egy kicsit az olajat, ettől eltekintve nem szokott baj lenni vele, a 25i-vel sincs semmi gond. Ha nem hajtod akkor kb ugyan az lesz a két motor fogyasztása, de a 25i ha kell akkor tud menni is.
2017. jún. 24. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
McLane, igazad van, csak a 318-ban volt négyhengeres a motor.
2017. jún. 26. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!