E46 320i vagy 325 -ről mi a véleményetek, mint szívó benzinesről, fenntarható?
Megbízhatóságra érdkeel.
Láttam ismerősöket dízel BMW-vel hajukat tépve.
De a 2 litere szívó benzin 150 lóerős E46-ot nézegetem...
Sok mindentől függ...A BMW egy gondozós márka, de nem mindegy mennyit kell gondozni. Ami itt is fontos: Az előélete!
Ha valami Hanstól levedlett 2000 - 2500€ értékű E46 320/325it akarsz megvenni, akkor az biztosan gondozós lesz! Elektronikus problémák lehetnek, kijelző és futómű gondok és a leglátványosabb: rengeteg elrohadt rész a kasztnin (sárvédő, ajtók alja, emelési pontok, alváz vagy akárhol!! Mikor megjelent a márka megnéztem egyet bent a bajoroknál, már ott rajta volt a puffadás az ajtón, aminek nem kell sok idő és feluleti lesz...Ha kombit nézel,akkor a szélvédő alatt is szeret megpuffadni!) A motor maga jó lenne,de a 320i nem nagy kunszt...sok kraft nincs benne..a 25i mar jobb valamivel! Fogyasztásba nem sok különbség lesz a kettő között, mert a 20i-t ki kell taposni ha jó "gyorsulást" szeretnénk! 😃
Első 75 lóerős kocsimat váltja le...
Úgy voltam vele,hogy minek nekem a "sok" :D
150 városba több ,mint elég.
Meg néha amikor gurulok egy jobb távot akkor szintén.
A 75 lóerős kis 940 kilós civic is jó volt,csak nekifutásból szeretett mindent... (előzés : kinézek,300 méter tiszta,vissza 5-ből 3 90-nél,és mehet...) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!