Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota Corolla TS mint hétközn...

Toyota Corolla TS mint hétköznapi autó? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni mostani autómat, ami egy 2003-as diesel corolla. Sokat ingáztam, ezért kellet egy megbízható autó. De már felesleges lett, nem vezetek annyit. Megszerettem magát a kocsit ezért döntöttem egy benzines corolla melett. Minden nap használva lenne, kb 10 km, többen nem. Milyen plusz költségekkel számoljak? Fogyasztás, biztosítás, súly adó biztos több. De ezeken kívül más többlet kiadásom lenne? Mondjuk szerviz (olaj, légszürő, stb) Ezeknek valahol utána tudok olvasni?

2017. jún. 24. 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy benzines várható szervizköltsége kisebb, mint a dízelé, de a fogyasztása több. Szerintem nem lesz nagyságrendbeli különbség a két kocsi fenntartása között. A Toyota pedig nem nagyon szokott elromlani.
2017. jún. 24. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ne cseréld le mert fenntartásban nem lesz nagy különbség és ha másik kocsit veszel akkor átíráskor kicsengetsz kb 50.000-et.

Tegyük fel hogy te becsületesen karbantartottad a kocsit és nem igazán érnek váratlan meglepetések.

Viszont ha veszel másikat akkor lehet hogy átvernek és ráköltesz kapásból 100ezret

2017. jún. 24. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!