De mivel utcán parkolok, ezért nem tip-topp mindig. Ettől nem érzem magam igénytelennek.
2017. jún. 23. 19:25
2/11 A kérdező kommentje:
"De mivel utcán parkolok, ezért nem tip-topp mindig. Ettől nem érzem magam igénytelennek."
Nem erről beszélek.
Hanem, a karosszéria,ülések állapotáról.Sokaknál olyan csúnya megmattult, a bőr ülés repedezett....stb.Ilyesmikre gondolok.
2017. jún. 23. 19:31
3/11 anonim válasza:
2: Az szerintem kb. olyan, mint sokak otthona. Alig van olyan, aki normálisan takarít, az autót is sokan szeméttárolónak használják :)
Aki beül az autómba, mindig meglepődik, hogy milyen tiszta és milyen rend van. Én meg nem értem, hogy mit lehet rendetlenséget csinálni egy autóban.
Pedig teljes külső-belső komplett tisztítást, ápolást csak évente kétszer szoktam csináltatni. Szóval olyan nagy erőfeszítést nem igényel, csak vigyázni kell rá.
2017. jún. 23. 19:36
4/11 anonim válasza:
Mert sokan az autót eszköznek tekintik nem több. Enyém is megkap minden kötelező szervízt, illetve néha még oylasmi is cserélve van amit nem kéne, de ettől független nem viszem havonta poliroztatni stb, kiegészítőktől meg főleg távol maradok 99% inkább bazári mint értelmesen kinéző.
2017. jún. 23. 19:57
5/11 anonim válasza:
Hát te hülye vagy, én szinte azt látom, hogy itthon mindenki luxusautókkal jár. Vidéken lakok, és itt mindenkinek luxuskocsija van. Épp ez a baj, hogy nem látnak ennél tovább, és megveszik, majd telibevernek egy csajt, és azt hiszik a kocsi meg a család az élet. Aztán elhíznak, meg betompulnak. Szánalom.
2017. jún. 23. 20:01
6/11 anonim válasza:
Nekem Swiftem van, utcán parkolok, így megtörték már a lökhárítóm , bal oldalát széthúzták, rendszámtáblát elpusztították ( mióta van ház előtt kamera ez nem történik meg ) belül nálam rend van, méhviasszal ápolok minden bőrös felületet, egy darab morzsa nincs a kocsiba, mindig mindig elviszem 5 ezrenként olaj,szűrő,gyertya stb. cserére. Kívülről nem gondolná senki, hogy egy karcos Swift belül milyen ápolt, meg motorikusan is frankó. :) tudom, hogy szánalmas egy olcsó autóra időt fordítani, de nekem ez jutott. :)
2017. jún. 23. 21:00
7/11 anonim válasza:
Két embertípus van.
1.Akit ténylegesen a szükség visz rá hogy autója legyen,és rengeteget megy napiszinten.
Magam is ilyen vagyok,alig várom hogy nap végén kiszálljak és beverjek egy sört,autóra rá sem bírok nézni.
Havi egyszer lelõttyintem és kész.
2.Akit érzelmi szálak kötnek a kocsihoz,nagyrészt hölgyek akiknek valójában semmi szükségük autóra,viszont tökéletes délutáni program egy mosás takarítás.
Ezektől meglehet bolondulni annyit képesek mojolni a szeretett négykerekűn,és még mindig koszosnak találja,bagózni még az autó mellett sem lehet.
2017. jún. 23. 21:02
8/11 anonim válasza:
Először is tisztázzuk, a kérdés teljesen alaptalan. Én Magyarországon pont azt látom, hogy az emberek igenis igényesek az autóikkal kapcsolatban, főleg külsőre. Egyáltalán nem siralmasak az autók, ha egy átlagos utcán szétnézel. A sokat istenített Ausztriában és Németországban sem igényesebbek semmivel, sőőt.
2017. jún. 23. 21:37
9/11 anonim válasza:
Jó állapotú osztrák autó. Bruhaha. Annyi hogy telik újra és lemossak mindig, de alapvetően sok karbantartást nem látnak a sotol szetrohadnak. Futja újra ennyi.
2017. jún. 23. 22:40
10/11 anonim válasza:
A hanyatló nyugaton szinte mindenki hitelre veszi az autóját és azért látsz több újat mert könnyebben kinyögik a havi törlesztőt mint a mi dübörgő és uniós rekordokat döntögető gazdaságunkban élő emberek. Persze kint is vannak olyanok akik sokáig megtartják az autót - akár 15 éves koráig is - és már csak akkor adják el amikor már jobban megéri elhozni egy újat a szalonból mint említettem hitelre. Ezért náluk a használt autó piacot mi keletiek pörgetjük a legjobban. Bejön hozzánk a használt autó kikozmetikázva aztán itt már sokszor csak mosást kap időnként. Waxolással ritkán ápolják nálunk az autókat mert ez nem annyira divat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!