Meg merjem venni? (BMW E46)
Sorban az aggályok
Igen egy BMW költséges lehet és bármelyik. A BMW-s sztereotipiák közül ez biztosan igaz. Gondold meg egyáltalán hogy biztos rá akarod költeni az összes pénzedet?
A rozsdafoltokra a németek csak úgy rá szoktak festeni hogy eltakarják úgyhogy jobban meg kell nézni.
Ha hangja van a vezérműláncnak és tényleg a lánc a baja akkor abban bizony nem 200 ezer km van hanem legalább 300 ezer vagy több. Én tippem hogy van az 400 ezer km is.
A legtöbbször csak a láncfeszítő a baj ami típushibája de olcsó az alkatrész és negyed óra alatt kész.
Nem hiába 1400 euro ez már eléggé hulla szar lehet hogy ennyiért hozzád vágják.
Ez a facelift előtti 318i elég gyenge a 118 le-vel. Akkor inkább már jobb lenne egy facelift utáni 318i ami 2 literes és 142 vagy 145 le vagy mennyi. Vagy ami még jobb lenne egy 325i vagy erősebb (320i még nem akkora előrelépés erőben mint a 325i).
Lehet egy japán géppel jobban járnál ami nagy fordulaton megy mint a golyó és nem kell rá locsolni a pénzt.
"1400 euró, viszont nincs sehol rozsda és kinézetre szalon állapot"
Ha ez igaz, akkor én meg a svéd törpe vagyok, aki most varrta le hófehérkét.
Tipikus. Németbő' öccázé' roncs béemvét. A jó kuuuu anyját annak, aki a kormányban engedi ezt a sok rohadás roncsot Magyarországra hozni.
Euro IV normánál rosszabb autókat nem kéne engedni behozni, más szóval a 2005 előtt gyártottakat: [link]
Hogy kívülről patikának nézzen ki, ahhoz csak le kell kezelni a kopott, karcos, hámló, napszítta fényezést és máris újnak néz ki.
Tanulságos videó:
https://www.youtube.com/watch?v=SF92tNMFTyg
A belsőn átmennek egy takarítógéppel és patika riszta lesz. Lekenik műszerfalápolóval, műanyagápolóval.
50 euróból látszatra egy patika autót lehet csinálni bármelyik roncsból.
Azért olcsó, mert valami olyan baja van, lehet több is, amit egy kicsit hozzáértőbb észrevehet. Nagyon szabadulni akarnak tőle. Azért szokták ezeket a már rossz autókat is polírozni eladás előtt, hogy könnyen eladható legyen. A német eladók költenek az ilyenekre.
Adtam már el én is úgy autót, hogy a kutya nem nézte meg. Elvittem autókozmetikába (ahogy a németek szokták) és utána újra körbefotóztam, kívül és belül. Hamar megvették, még alkudni sem akartak sokat. Ott lelkendezett a gyerek, hogy milyen szép a fényezés, magát is látja benne. Előtte políroztattam. A polírozás előtt tiszta gány volt. Ennyit a patika állapotról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!