Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik rali autót kedvelitek?

Melyik rali autót kedvelitek?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam a Székesfehérvár Rallye-n. Eddig még csak YouTube-on nézegettem ilyen videókat. Kimondottan kedvenc autótípusom nem volt. Egészen idáig. A Lada-k nagyon tetszettek, szerintem ezerszer jobbak voltak a többinél. Sima, utcai autók közül eddig jobbára a BMW-k keltették fel az érdeklődésemet, itt ralin meg éppen azok voltak a legrosszabbak szerintem. Az összkerekesek kimondottan jól mentek, de ettől független látványra nem voltak a legjobbak.

Belülről milyenek ezek a gépek? Élvezet alapján melyiket a legjobb vezetni? Valaki ült már ilyenekben?

#rally #rali #rallye #rali autó
2017. jún. 21. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak a Subarut.
2017. jún. 22. 16:36
 12/16 veterán vas ***** válasza:
Lancia Stratos, Audi Quattro S1, Fiat 131 Abarth, Renault Alpine A110, Skoda 130RS, ......
2017. jún. 22. 18:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Még annyit írnék hozzá, hogy gyors autóval is lehet lassan menni és lassabb kocsival is gyorsan. Szerintem a látvány és a tempó nem zárja ki egymást. Balázs Öcsi, Varga Cigány, Bútor Robi, Szauer Gergő, Vizelli Károly." Kis,, autóval olyan gyorsak/voltak, ami már extra látványosságot nyújt.
2017. jún. 23. 19:51
 14/16 veterán vas ***** válasza:
100%

Utolsónak:

Kis autó-extra látványosság???

Kőváry Barna, Trabant. :)

2017. jún. 24. 07:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Hoppá-hoppá:) Röstellem, első helyre kellett volna írnom Barnust, erre ki is felejtem:) Mr Max Attack:)
2017. jún. 25. 15:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Lada21074
2022. okt. 9. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!