Amerikában miért nézik a le a Fordokat és helyezik jobb fényben a GM autómárkáit?
Mert a ford mar nem az a ford. A gm pedig neg mindig tradicionalis. Es egy frodot tuningolni meg mindig aranyarban merik, mig egy ls motort a szomszed zoldseges is tudja.
Ja es a sok divat mustang pilota aki behajt a tomegbe.
Ettol eltekintve a legolcsobb sportauto
A 3 fő izomautó alap verziója,Mustang, Camaro, Challenger, szinte centre pontosan ugyanannyiba kerülnek...
Ennek ellenére a Mustangból adnak el a legtöbbet, ami érthető is, mert fejeltebb modernebb és szerintem szebb is mint a többi kettő.
Na meg a Pickupok közül is a F150ból adnak el a legtöbbet. Ha olyan "szarok" a Fordok mint ahogy a memeken olvasni, akkor miért ők a legnépszerűbbek? Persze ezek a memek nagy része csak vicc, nem kell komolyan venni őket.
A legtöbb Fordos meme a Mustangot célozza meg, köszönhetően annak,hogy sokan akik megveszik nem tudják kezelni a 400+ LE-t. Kisodródnak, tömegbe csúsznak stb... Camaroval, Challengerrel is csinálnak ilyeneket, de mivel abból kevesebb van forgalomban kevesebb baleset is történik velük.
De amúgy semmi gond nincs az amcsi Fordokkal.megbízható, viszonylag egyszerű autók. Nagy szivó V6, V8 motorok, kivisznek a világból.
Olyan memekkel találkoztam, amelyeken lerohadt Fordok voltak, bezzeg a GM termékek milyen jók...
Én tisztában vagyok, hogy Amerikában az F-150 a legnépszerűbb autó, a Mustang meg a legkelendőbb sport autó, de már nemcsak az USÁ-ban, hanem a világon is.
"Mustang meg a legkelendőbb sport autó"
Khm.. A Mustang nem sportautó, nem is volt az soha. Az a kategória angol neve hogy "performance car", ami annyit tesz durva fordításban hogy nagy teljesítményű autó. Tehát a szülőhazájában sem mondják rá hogy "sportscar". Egyébként sportkocsik között az az nagyobb presztízsű amiből kevesebb van. A gyártók általában ezért nem annyit gyártanak belőle amennyit csak el tudnak adni, hanem un. limitált szériákban. Hogy a Fordnál maradjunk, ott van pl a GT első szériája. Na az már sportautó, abból mindössze 4038 db készült (Wikipedia szerint), ami egyrészt kevesebb mint amennyire lett volna vevő, másrészt tömeggyártóként nagyon sok egy sportkocsi esetében. Persze minden relatív, a használt GT-ket ma is el lehet adni újkori árukon, ez azért jelent valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!