Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Golf 5-re mennyit...

Volkswagen Golf 5-re mennyit érné meg rászánnom?

Figyelt kérdés
Szeretnék szeptemberben autót venni, a fentebb említett autót szeretném. Mindenképp használtat vennék Németországból. Benzines érdekelne, 1.4-es vagy 1.6-os motorral. Az extrák nem igazán fontosak számomra, a klímát kivéve, de az sem eget rengetően fontos. Nagyon maximum 3200 eurót tudnék rászánni. Ez mennyire reális ár?

2017. jún. 19. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Annyi pénzből már itthon kapsz elég szépet...nem kell Németig menni.
2017. jún. 19. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Itthon vegyél itthon forgalomba helyezettet . Kb j-s remdszámmal kezdődnek...
2017. jún. 19. 21:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon élek, ezért nem is igazán tudom hogyan működik az ottani vásárlás. Esetleg tudnátok oldalakat linkelni ahol szét tudok nézni eladó autók között?
2017. jún. 19. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Most majd jönnek a kommentek, hogy mindenki hülye, aki nem talál Zsiguli árban Golfot, ezeket helyükön kell kezelni.

Én azt mondom, hogy ennyiből ne akarj ötöst, mert csak nagyon letaposott, leélt, elhanyagolt darabokat kapsz, amiken még az sem segít, hogy a nepper telefújja szilikonnal.

1 millió forint környékén 4-es Golfot lehet kapni jót meg szépet, olyat, amire vigyáztak.

Ha viszont mégis az ötös lesz a befutó, az 1.4-es én elfelejteném. Az 75, később 80 lóerő volt: erőtlen és ehhez képest még csak a fogyasztása sem eget verően alacsony.

"Az extrák nem igazán fontosak számomra, a klímát kivéve, de az sem eget rengetően fontos"

Hát klíma nélkülit talán találsz ennyiért, mert azt a hülye sem veszi meg ma már. :-)

Azt viszont vedd figyelembe, hogy ugyanez az eladásnál is hátrány lesz.

"Nagyon maximum 3200 eurót tudnék rászánni."

Ha ez a teljes keret, és semmi nem marad azonnali szervizre, akkor felejtsd el. MINDEN autóvásárlás után kell, hogy maradjon tartalék a meglepetésekre.

2017. jún. 20. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:

2004-es itthoni első tulajdonosú 1.6-ot vettem 2015-ben 2 millió forintért. Meg is látszik rajt, nem egy lelakott f*s, amilyet te vennél ennyiért. Az enyémről nem hiszik el az emberek, hogy már ennyi idős. Építész fickóé volt a kocsi, nem kellett rá költenem semmit még.

Lehet venni 900 ezerért is, de az olyan is lesz. :)

2017. jún. 20. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!