Sportos kinézetű (min 160+ LE) autó 7000€-ért? Többi lent.
Az autót Németországból hoznám be a papírozás+behozatal nincs benne a 7000€-ba.
Kritériumok: -sportos legyen motorikusan/kinézetre
-160+ LE
-ne egyen azért 12l felett (normalis használat mellett)
Bármilyen típust szívesen meghallgatok válaszokat előre is köszönöm.
Vagy erős vagy nem fogyaszt.
Vagy olyan, mint a Hondák, hogy 160 lóerő de csak akkor ha körbe fordul a fordulatszámmérő, normál használatnál meg gyenge :D
"Az autót Németországból hoznám be a papírozás+behozatal nincs benne"
Ezek szerint már megvan melyik lesz. Barkochbázzuk ki melyiket nézted ki? Link?
BMW 325i E91 220Le
Hyundai Tiburon 2.7 V6?
Focus II RS?
Audi TT 1.8T?
A lista hosszú..
Akkor félreértettem a dolgot és azt hittem hogy már ki van nézve és lemaradt a linkje.
Én Volvot vennék. Igaz hogy a kínaiak kezében van már de a korábbi minősége megmaradt még.
A csak külföldről vásárlással kapcsolatban szkeptikus vagyok. Nem azt mondom hogy ne hanem hogy mindegy honnan veszed mert úgyis az állapot számít.
Ebbe teljesen igazad van, de egy picit jobban bizok abban, hogy a németek hordták rendszeresen szervizelni és nem a szomszéd Józsi bácsihoz.
A hátsókerekesek előnyt élveznek nálam :)
Ez egy rossz sztereotípia. A németek is elhordják nem hivatalos szervizekbe. Látod én is jöhetnék a rossz sztereotípiával a BMW-t illetően (a hátsó kerekessel talán erre a márkára utaltál - de ki tudja lehet hogy pl Lexusra). Ez pont olyan lenne.
Hátsó kerekes esetében már eléggé leszűkül a kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!