Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szög ment a kerékbe, veszélyes?

Szög ment a kerékbe, veszélyes?

Figyelt kérdés

Tegnapi nap észrevettem hogy a bal hátsó kerekembe beleállt egy szög. Rajzszög féle de szerintem vastagabb.

Egész nap vezettem, már reggel hallottam azt hittem kavics szorult a bordázat közé.

Mentem egész nap 150 km-et, 100 városba 50 kivül 100-120 tempónál.

Tehát egész nap benne volt a szög, este megpróbáltam kiszedni 3 perc feszegetés után kicsit kijött erő hatására és engedni kezdte a gumi a levegőt. Hagytam a pics.ba reggelig de nem eresztett le a gumi.

Tudom hogy le kell cserélnem mostanába, de szerintetek 1-2 napot még el tudok menni vele, amig találok használt gumipárt hátra?

2017. jún. 18. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gumis megoldja 1-2 ezer Ft-ért, nem lesz vele gond, ezért nem érdemes másikat venned.

Előzőnek: van olyan autó, amibe 1.9Bar kell előre, a 2 bar nem biztos hogy kevés, nem tudjuk milyen autóról beszélünk...

2017. jún. 19. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Tudom, nekem is az egyik autón 1,9 bar az ajánlott. Láthatóan lapos a gumi ezzel az értékkel :) Mindig 2,5-öt nyomunk bele, még a gumis is tudja, hogy annyi kell, nem is kell mondjam neki. És ez 14-es kerék, nem valami nagy, peres gumi.
2017. jún. 19. 13:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Na sikerült, pont jókor estem be egy gumishoz, tényleg 5perc 2 ezer forintos meló. Köszi a válaszokat.
2017. jún. 19. 23:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem 2.2-2.3 bar kell hátulra, holnap azért megnézem mennyit fújtak bele.
2017. jún. 19. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!