Szög ment a kerékbe, veszélyes?
Tegnapi nap észrevettem hogy a bal hátsó kerekembe beleállt egy szög. Rajzszög féle de szerintem vastagabb.
Egész nap vezettem, már reggel hallottam azt hittem kavics szorult a bordázat közé.
Mentem egész nap 150 km-et, 100 városba 50 kivül 100-120 tempónál.
Tehát egész nap benne volt a szög, este megpróbáltam kiszedni 3 perc feszegetés után kicsit kijött erő hatására és engedni kezdte a gumi a levegőt. Hagytam a pics.ba reggelig de nem eresztett le a gumi.
Tudom hogy le kell cserélnem mostanába, de szerintetek 1-2 napot még el tudok menni vele, amig találok használt gumipárt hátra?
Ha a futófelületen volt akkor menj be egy gumishoz 15 perc és 2-4e forintba megfoltozza,és tökéletes lesz amíg el nem kopik a gumi.
Ha oldalt van,volt akkor 1 centit sem mennék fele.
Egyszer megkapja a feszültséget és elrobban lényegében a 2.3 bar + ránehezedő súly miatt...
Ami 50-nél is csinos ,még ha semmi sem jön szembe,hisz ha elúszik és megkoccolod a járda szegélyt az már nem csak neked veszélyes.
Légy másokra tekintettel.
Futófelületen van, annyira mélyen sincs benne mert a gumi bordázata még jó 5 mili és pont 2 borda közé van beszorulva.
Ismerős is az imént mondta a hogy gumis megfoltozza, csak sajnos holnap dolgozok, ma meg minden zárva. Azért ránézek majd a gumi nyomásra, elvileg 1 légkört ereszt és megszorul a szög a gumiban újra.
Persze mások és magam miatt nem is nagyon szeretném sokáig elhúzni. Köszi a válaszokat.
A 2 bar is kevés, az 1,5 az már kritikus.
Amúgy ja, szöget, csavart soha nem szedünk ki a kerékből. Csak majd a gumis, mikor betömi a lyukat. Ennyiért nem érdemes gumikat cseérlni, főleg nem használtra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!