Egy fél éves 45 AH akkuval álló motornál a ventit mennyi ideig lehet szerintetek járatni, hogy azért még ne nyöszörögve induljon a kocsi?
Figyelt kérdés
Amikor a barátnőm beugrik valahova ahol tudom,hogy megőrülnék átlag megvárom kint,de szeretem a ventivel fujatni magam,amikor meleg van.
Szerintetek mennyi ideig használhatom 45 AH akkuval még biztonságosan?
Egy sima 1.6 benzinest indít :)
2017. jún. 17. 12:25
1/2 A kérdező kommentje:
Mindig félek,hogy ott maradok :D kb max 10 percek után beszoktam indítani a kocsit 1-2 percre...
2017. jún. 17. 12:31
2/2 anonim válasza:
Szerintem ne csesszél ki vele mert főleg rövid utakon nem biztos hogy vissza fogja tölteni az autó generátora és ő majd később szívja majd meg. Addig szállj ki és várd meg úgy ha meleg van az autóban. Az ajtót nyitva hagyhatod ha úgyis ott maradsz és akkor tud rendesen szellőzni mire újra elindultok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!