Ticiano kérdése:
A neten találtam egy új adalékot autóban ami csodákat művel. Tapasztalatokat gyűjtök rendelés előtt. Valaki használja ProEngine Ultra terméket?
Figyelt kérdés
2017. jún. 16. 15:02
21/31 crudy válasza:
Egy kisbenzin eseten egy chiptuning surun nemhoz erezheto teljesitmenynovekedest igy nem hiszem h egy adalektol repulne az auto de meg azt sem h menetdinamikaban barmi is erzodne. Ha igy lenne ez egy nagyon elterjedt szer lenne. Viszont placebo hatasat mar sok termek bizonyitotta. Nem lehet h itt is errol van szo?
22/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom, placebo-e használok egy másik adalékot is Millroad a neve.
2017. dec. 13. 15:15
23/31 anonim válasza:
Milyen autód van, milyen motorral?
24/31 A kérdező kommentje:
A Millroad-t közvetlenül az olajhoz kell adagolni
2017. dec. 14. 15:28
25/31 A kérdező kommentje:
A ProEngine-t kipróbáltam a párom roboogójába is beletöltöttem. Várom a hatást.
2017. dec. 21. 16:18
26/31 A kérdező kommentje:
Az újabb adag Millroad-t most töltöttem a motorolajhoz.
2017. dec. 21. 16:21
27/31 anonim válasza:
Eszi a kocsid az olajat vagy mi? :D
Biztos minden rendben van, ha egy hónapon belül már másodjára küldöd meg egy ilyen pár decis adalékkal a kocsit. Nem folyik még ki a betöltőnél? :D
28/31 anonim válasza:
Felfedeztem Én is egy újfajta adalékot,ezt közvetlenül a másik adalékhoz kell keverni,és minden jobb lesz.
Remélem át is fog menni a műszakin ez a szemétdomb mert tettem bele sok adalékot
29/31 A kérdező kommentje:
Remek, hogy a ProEngint és a Millroad-t autóhoz és motorhoz is lehet használni.
2017. dec. 23. 11:00
30/31 A kérdező kommentje:
Az én kocsimnak nem ártott és a műszaki vizsgán is átment.
2017. dec. 23. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!