Ticiano kérdése:
A neten találtam egy új adalékot autóban ami csodákat művel. Tapasztalatokat gyűjtök rendelés előtt. Valaki használja ProEngine Ultra terméket?
Figyelt kérdés
2017. jún. 16. 15:02
1/31 crudy válasza:
Nekem nincs tapasztalatom kifejezetten ezzel. De azzal van, h mindent igy reklamoznak. A dragat is es az olcsot is. De ha az olcso is szuper jo akkor miert olcso? Nincs olyan ami csodakat muvel. A szerelod tud csodakat muvelni. A gyakori olajcsere es a jo minosegu benzin tud csodakat muvelni nem az adalek. Nem feltetlen rossz de nem ettol nem lesz baja az autodnak es nem ettol fog hizni hat loerot. Ezt ne nyald be.
2/31 anonim válasza:
Ha egy termék nevében egynél több szó szerepel a pro/ultra/szuper/hd/extra/giga/mega/stb listából, akkor gyanakodni kell arra, hogy szimpla parasztvakításról van szó és jó esetben csak szimplán nem használ, rossz esetben pedig inkább árt.
3/31 anonim válasza:
Ha meg "csodákat művel", akkor pláne gyanakodni kell. Nem azt mondom, hogy nincsenek csodák, csak 1 csodára 1000 csodának címkézett olcsó lehúzás jut.
4/31 anonim válasza:
Lájkold,rendeld,és oszd meg,ez most itt tényleg garantáltan működik!
Már hárommillió ember kipróbálta,és működött! XD
5/31 anonim válasza:
Phersze. Én ezzel locsoltam egy ótvar piros B Corsat és Ferrari lett belőle. EZ nem kamu, nekem tényleg bevált :D
6/31 A kérdező kommentje:
Már megrendeltem remélem tényleg beválik nem kell majd csalódnom.
2017. jún. 20. 15:59
7/31 anonim válasza:
Csak elég erősen kell hinni benne, és máris működni fog :)
8/31 A kérdező kommentje:
Én nagyon hiszek benne, hogy jó lesz már megvettem és beletöltöttem a tankba.
2017. jún. 28. 17:03
9/31 anonim válasza:
Bazze nemirtad hogy tankod is van...
T-52?
10/31 anonim válasza:
"Én nagyon hiszek benne, hogy jó lesz már megvettem és beletöltöttem a tankba.
"
Majd tájékoztass minket milyen csodákat művelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!