Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért moroghat a dízelmotor...

Miért moroghat a dízelmotor alapjáraton?

Figyelt kérdés
Iszonyat hangja van. Mint a traktor. Alapjáraton, egyesben, kettesben gázadásra elmúlik. Mi lehet ez? Nem érem utol a szerelőt, és egy "cseppet " ideges vagyok miatta. Ha megyek vele 30 km-t, akkir halkul, de még mindig hangosabb mint kellene.
2017. jún. 16. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen dízel....

tegnap pirosnál állt be mellém egy viszonylag fiatal tdi 3-as BMW.... 2 fiatal ült benne

olyan szép kettőstömegű hangja volt alapjáraton, hogy öröm volt hallgatni

természetesen zöldnél nagy gázzal elviharzott, én meg nagyba mosolyogtam, hogy nem sokáig fognak ezek száguldozni :)

2017. jún. 16. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ezt így látatlanban pontosan senki nem fogja megmondani.

A kettős tömegűnek, inkább olyan csörgő-zörgő kerregő hangja szokott lenni. Legalábbis amit én hallottam. Simán lehet csak valamelyik görgő, csapágy, de lehet még akár injektor probléma is és még ezer féle dolog...

2017. jún. 16. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha van ott pénz megcsináltatja és száguld vele tovább ne aggódj.
2017. jún. 24. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!