Szerintetek, hogyan fogjak lekaparni az alvazvedot?
1honapja elvittem a lakatoshoz az autot. Nagy lakatolason esett at, par elemet fenyeztek is, illetve alvazvedoztek is.
A heten vettem eszre, hogy jon le a kerek mogul az alvazvedo, alatta meg homok van... Szoval rakentek csak ugy az alvazvedot a retekre.... Visszavittem, jovoheten viszem vissza (meg is varom!).
Azt mondtak reggel beviszem, leszedik es ujra megcsinaljak normalisan... Persze aki csinalta "epp nem volt bent', de tenyleg normalisak voltak es megcsinaljak gariba.
Megvarom az autot, ezek utan nem hagyom naluk egy percet sem.. Szerintetek mivel es hogyan szedik majd le az alvazvedot ugy, hogy ne karistoljak agyon az alvazamat?
Koszi elore is!
lekaparni drótkoronggal lehet,flexben.
Be kell öltözni hozzá,plusz gázálarc perc különben mindened poros lesz,Ahol nincs gázálarc meg drótkorong az semmit nem ér. A régi alvázvédőt le kell szedni ami le akar jönni.Ekkor még a felület rozsdás.Ezt valamilyen anyaggal passzíválni kell,ennek is kell idő mire megszárad,majd utána lehet az alvázvédőt fújni, a jó alvázvédő nem szárad meg 1 óra alatt,1 nap kell neki.
Sajnálom, hogy így jártál..
Sajnos utólag okos az ember, azért ilyenkor illik megnézni, hogy hogyan is csinálták meg, mielőtt elhozod az autót.
Nem vitted vissza? Hol csinálták az autót (cég, vagy maszek?) Mert ha normális kasztnishoz viszi az ember, ahol adnak számlát, meg garanciát, akkor vissza tudod vinni, nekik sem éri meg, hogy utána szétkürtöld, hogy milyen undorítóan dolgoznak. Én a helyedben visszavinném, és ha elküldenek, akkor én a közösségi oldalon, meg még a környéken tuti hangot adnék ennek (természetesen csak akkor, ha tudod is bizonyítani, hogy náluk volt az autó).
Egyébként nekem normálisan megcsinálták utána, mai napig hozzájuk viszem vissza az autót ha van vele valami probléma, azóta összehaverkodtunk az ottaniakkal.. :)
Gumishoz szoktam vinni az autót gumiztatni, és mindig megdicséri mikor csápos emelővel felemeli, és alatta mászkál, meg azért én is aláfekszem időnként, és tényleg szép fekete még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!