Üdv! Mi a véleményetek a Ford Focus-ok ról?
Nagyon tettszenek az első szériás Focus-ok.
Diesel Focust szeretnék csak azt nem tudom hogy melyiket érdemes megvenni.
A véleményeteket szeretném kérni hogy melyik motorral érdemesebb megvenni !
Mennyire jók az 1.8-as TDDI 90lovas motorok ?
Vagy érdemesebb az 1.8-as tdci 101 pacival ?
Nagyon jó autók az 1-es és a 2-es Focusok is. Az 1-eseknél sajnos van egy nagyon komoly probléma, a rozsda. De ha találsz egy rozsdamentes példányt, az telitalálat, mivel mostanában nagyon olcsók.
A TDDI-vel az a helyzet, hogy még adagolós, a TDCI már injektoros. Tehát amíg jó, addig jobb a TDCI, de ha bedöglik a befecskendezésnél valami, akkor a Ford maga a pokol. Úgyhogy én a TDDI-t ajánlom.
Céges autóként volt focusom. Sikerült belenyúlnom vele a legnagyobb szarba. Míg három másik munkatársam csak néha bosszankodott apró hibákkal ugyanezen a típuson, addig az enyém állandóan szervizben volt. Még váltót is cseréltek garancia idő alatt, mert az is megfeküdt.
Nem tudom nekem miért nem volt szerencsém, biztos, hogy nem rosszak, mert sok ismerősöm gond nélkül autózik ilyen kocsival, én ránézni sem bírok már, nem hogy beleülni.
Istenigazábol úgy szeretném hogy ha megveszem akkor el is vinném lakatoshoz hogy biztosra menjek.
Mennyire jó a Focus-ok nak a futóműve ?
Időpont ma 17:16
Hát szerintem peched volt. En 147ezer kilométer után vettem, egy cég adta el, cseréltek a járműparkjukat. Rendesen szervizelve volt, meg is latszik rajta, mert gond nélkül fut, minden hibátlan rajta. Pedig 4,5 ev alatt toltak bele azt a 147ezret. Nálam 166ezret mutat most és kötelező szervizen kívül gondja nincs.
És a Ford Mondeo-rol mi a véleményetek ?
Pontosabban a 130lovas 2.0 tdci ről ?
Egy kis frissités :D
Kicsit belebujtam a Mondeokba es lattam hogy van 116le-s változat is
Melyiket ajanlanatok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!