Érdemes szerelőhöz vinni ha 35. 000km alatt elfogy a hűtővíz?
Figyelt kérdés
Van egy 2 litres, 10 éves TDI-m. Nincs fehér színű kipufogógáz, az olaj nem barnás, a hűtőfolyadákban nincsenek buborékok...tehát nem "erősen hengerfejes". Nem találtam szivárgásra utaló nyomokat.
Megéri elvinni szervízbe egy ennyiért?...tudom, hogy egy halom pénzbe kerül a tömítés csere.
2017. jún. 13. 17:28
1/10 crudy válasza:
Ha nem zavar akkor nem, majd ugyis drasztikusabb lesz es kiadja a hibat. Akkor vidd el.
2/10 anonim válasza:
Dehogy. Nézd nyugodtan, hogy tönrebaxod a motort. Nem érdemes, hanem kötelező, de hogy ez miért kérdés, nem is értem...és attól, hogy megnézi még nem lesz drága...
3/10 anonim válasza:
Elfogy a hűtővíz az mit jelent? A 4-5 liter ami benne van rátöltögetéssel? Vagy csak egyszer 2 deci a tartályból?
4/10 A kérdező kommentje:
Megtöltöm a maximum szintig és rátöltés nélkül a minimum szintig esik le.
2017. jún. 13. 18:51
6/10 anonim válasza:
Lehet csak a hűtősapkád rossz, túl hamar elengedi a nyomást.
7/10 anonim válasza:
35 ezer km alatt? Az rengeteg, biztos nem hengerfejes, mert akkor párezer, vagy párszáz km alatt elfogyna. Ha pedig nem hengerfejes ,akkor nincs gáz, max szivárog valahol picit.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi történik amikor a minimumot eléri mert akkor rá szoktam tölteni.
Szerintem sem hengerfejes. Azért is írtam le, hogy tünetmentes. Szerelőhöz kicsit félek elvinni mert tartok attól, hogy átvernek.
2017. jún. 13. 21:51
9/10 A kérdező kommentje:
Esetleg elárul valamit, hogy ha csak desztillált vizet rakok hűtőfolyadék helyett, akkor hamarabb fogy?
2017. jún. 13. 21:52
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem vészes. Apám évek óta így jár a fábiával. Havonta egyszer kicsit rátölt. Porszáraz a motor, egészséges az olaj, csak melegen valahol engedi a nyomást. Valószínűleg nálad is ez lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!