Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen típusú olajat kell...

Milyen típusú olajat kell tennem a yamaha aerox robogómba?

Figyelt kérdés

50cc teljesen gyári.

MOL kuton keveréket szoktam kérni bele.

A srác akitől vettem a robogót ő is ezt használta,és ajánlotta..."olaj az olaj" néven :D

Most motorgenerálon túl vagyok,hisz a MOL leírta,hgy az AROL olajat adja a keverékbe ,ami 660 ft/liter,de a supreme adalékosat 800 ft/literes :D

Inkább otthon csinálnék keveréket ezentúl minőségi olajból.

Milyet vegyek bele?Nem márka ,hanem jelzés érdekel,mint kocsiba a 5W30 meg ilyenek.

2017. jún. 12. 13:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen .Nincs olajpumpa :D
2017. jún. 12. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Google: Yamaha Aerox olaj
2017. jún. 12. 13:29
 3/6 A kérdező kommentje:
google : how to kill myself
2017. jún. 12. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig ott a válasz az első találatok bármelyikében. De ha nem akarsz keresni, menj el egy motoros boltba, vagy olyan helyre, ahol motorolajat árulnak, akár benzinkút, akár kereskedés, és kérdezd meg.
2017. jún. 12. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:
nem
2017. jún. 12. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Bármelyik JASO-FD minősítésű 2T olaj jó bele. Nyilván ezek az aolajak 3ezer Ft körül vannak, de nem nem kell semmi különleges teljes szintetikus olaj méregdrágán, ha alap tuningentes a gép.

[link]

2017. jún. 13. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!