Milyen típusú olajat kell tennem a yamaha aerox robogómba?
Figyelt kérdés
50cc teljesen gyári.
MOL kuton keveréket szoktam kérni bele.
A srác akitől vettem a robogót ő is ezt használta,és ajánlotta..."olaj az olaj" néven :D
Most motorgenerálon túl vagyok,hisz a MOL leírta,hgy az AROL olajat adja a keverékbe ,ami 660 ft/liter,de a supreme adalékosat 800 ft/literes :D
Inkább otthon csinálnék keveréket ezentúl minőségi olajból.
Milyet vegyek bele?Nem márka ,hanem jelzés érdekel,mint kocsiba a 5W30 meg ilyenek.
2017. jún. 12. 13:17
1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen .Nincs olajpumpa :D
2017. jún. 12. 13:19
3/6 A kérdező kommentje:
google : how to kill myself
2017. jún. 12. 14:21
4/6 anonim válasza:
Pedig ott a válasz az első találatok bármelyikében. De ha nem akarsz keresni, menj el egy motoros boltba, vagy olyan helyre, ahol motorolajat árulnak, akár benzinkút, akár kereskedés, és kérdezd meg.
5/6 A kérdező kommentje:
nem
2017. jún. 12. 15:03
6/6 anonim válasza:
Bármelyik JASO-FD minősítésű 2T olaj jó bele. Nyilván ezek az aolajak 3ezer Ft körül vannak, de nem nem kell semmi különleges teljes szintetikus olaj méregdrágán, ha alap tuningentes a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!