Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lakott területen belül...

Ha lakott területen belül megyek GPS szerint 55km/h-val, akkor miért nem lehet be tartani a követési távolságot?

Figyelt kérdés
Általában 4 karikás és foswágenes kollégák mániája. (ez csak egy megjegyzés vót)

2017. jún. 11. 18:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
15%
A GPS pontatlan adatot küld a sebességedről, az a valós amit a autód mutat! Én már mentem át városi sebességmérőnél 48 km/h sebességgel amikor a GPS 52 öt mutatott az autó mutatója meg 50 nél állt.. Másrészt az autósok akiket írtál az az ő problémájuk ha beléd rongyolnak úgy is ők fizetik a kárt mert nem tartották a követési távolságot, ha hőbölögnek rendőrt kell hívni ők majd elintézik ezért vannak, ezért fizetjük őket az adónkból!
2017. jún. 11. 19:08
 2/17 anonim ***** válasza:
8%
Az autódban mindig kicsivel nagyobb értéket fog mutatni a reális értékhez képest.
2017. jún. 11. 19:15
 3/17 A kérdező kommentje:
Az autóba 60 volt.
2017. jún. 11. 19:16
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Mert balfszok mennek mögötted.

Ha 45-tel mész, akkor is be kéne tartaniuk.

#1 A te gps-ed akkor egy hulladék. Az autók órája mindig többet mutat a valósnál.

2017. jún. 11. 19:20
 5/17 anonim ***** válasza:
41%
Ez nem tempótól függ, kimész például Németbe, azt látod, hogy 220-nál az autópályán is 5 méterre mennek egymástól. Ilyenek az emberek, nincs mit csinálni, néha én is azon veszem észre magam, hogy a másik lökhárítóján csüngök, próbálok leszokni róla. Akaratomon kivül történik.
2017. jún. 11. 19:22
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, honnét tudod, hogy mi a biztonságos követési távolság a mögötted jövőnek? Ismered az autóját és a képességeit? Előre nézz ne a tükröt bámuld, mielőtt elütsz a zebrán egy óvodás csoportot!
2017. jún. 11. 19:24
 7/17 A kérdező kommentje:
Zavar, hogy már a rendszámot sem látom, mert bele mászik a seggembe.
2017. jún. 11. 19:30
 8/17 anonim ***** válasza:
78%
#1-es: A GPS mindig hajszálpontos értéket mutat, általában az autó sebességmérője csal valamennyit (direkt).
2017. jún. 11. 19:36
 9/17 Koplárovics Béci ***** válasza:
22%

"Én már mentem át városi sebességmérőnél 48 km/h sebességgel amikor a GPS 52 öt mutatott az autó mutatója meg 50 nél állt."

Mert a kétfilléres "városi" mérő az lenne a pontos? Röviden és tömören: tévedsz.

"Zavar, hogy már a rendszámot sem látom, mert bele mászik a seggembe."

Hidd el, hogy ha kell, akkor meg fog állni időben, sőt előbb fog elkezdeni fékezni gond esetén, mint te. Kivéve, ha hülye vagy és össze-vissza fékezgetsz, lásd például " büntetőfék".

2017. jún. 11. 19:43
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem büntettem. (max tábla után amikor össze ment a tükörbe)
2017. jún. 11. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!