Motorra mennyi a kötelező biztosítás illetve a teljesítmény adó?
Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak különböző oldalak ahol ki lehet számolni ezeket, viszont még nincs meg a motor ezért rendszámot meg hasonlókat nem tudok beírni és úgy nem fogadja el a gép.
600 köbcentis 45 lóerős enuro motorokat nézegettem 1995 körüli évjárattal. Ha csak nagyjábol meg tudnátok mondani milyen összegre számítsak már örülök.
2017. jún. 10. 19:19
2/8 anonim válasza:
a biztositásnál a kor nem számit /előző voltam
3/8 A kérdező kommentje:
Elnézést. Azt elfelejtettem oda írni. 18 éves vagyok és férfi. Még nem volt biztosítás a nevemen.
2017. jún. 10. 19:33
4/8 anonim válasza:
Beírod egy kalkulátorba és kiderül.
Egy rakás dologtól függ, nem lehet ennyiből megmondani.
Tele van a net kalkulátorokkal.
6/8 A kérdező kommentje:
A leírásba ott van hogy nincs meg a motor ezért se rendszám se vázszám se motorszám. Ezek nélkül meg nem lehet kiszámolni.
2017. jún. 10. 20:07
7/8 anonim válasza:
És szerinted a rendszám, motorszám, vázszám mit befolyásol az összegen?
Egész nyugodtan bekamuzhatsz valamit.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. 8000 forint környékére jött ki a biztosítás meg a teljesítmény adó is.
2017. jún. 10. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!