Mi késztette pl. az Opel Astra gyártóját, hogy icipici indexet rakjanak a kocsiba hátra?
Ma megyek 2x2 sávos úton, a megengedettel a külső sávba, látom, hogy furakszik egy Astra K vagy J röhögtem magamba, hogy " háhá ez is spórol az izzóval" erre mikor bár elém jött ( ha láttam volna, hogy mit akar beengedem mert jó arc vagyok) láttam, hogy villog valami a lámpánál... már közel voltam hozzá és láttam ,hogy az az index.
Mégis mi értelme van szinte egy radírnyi( [link] ) lámpát beletenni? Észrevehetetlen...
Erre gondolsz?
Design?
Én azt vettem észre, hogy az új, modern autóknál vannak nagyon designos indexek, csak éppen alig lehet őket látni. Míg a régebbi autókon simán látható.
Szerintem ez nem jó, mert a biztonság fontosabb, mint a design.
Mondjuk Opelnél még nem vettem észre. Inkább új, vagy pár éves felső kategóriás autóknál láttam én ezt.
Ez nem Jetta a képen?
Amúgy tényleg nagyon béna ez az index. Miért nem csinálnak olyat, mint amilyen mondjuk az Audi 100-on volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!