ERRŐL az Audi A3-asról kérnék tisztelettel véleményeket, mit szóltok hozzá esetleg?
Nem nekem kellene, hanem egy ismerősnek, csak nincs netje, idesebb, konzi (konzervatív ember...).
Nekem nagyon tetszik, épp a hahu-t böngészgettem, akkor találtam rája e. Érdemes végigböngészni, kinagyítani a képeket, szerintem ritka jó állapotú autó! Ezt nagyon megkímélték, nem? Szinte szalon állapot.
Amennyiben még meglenne az ezres öreg Swiftem és MOST
vennék autót, s a településünkön lenne, azonnal megvenném, hiába 20 éves. A legtöbb A3-as amit a városban látok, szinte mind szakadt, sőt rozsdás is.
Meg le van ültetve, tuningolva. Szépek a keréktárcsái is, nemde? Szóval erről kérnék véleményeket, hogy érdemes lesz-e a hapsinak megvenni vagy keresgéljek tovább néki. Kb. '89-es Samara-ról váltana...
Azt leadja a bontóba, mert eladni már nem fogja tudni,
az oda való, hozzácsap még x összeget aztán megveszi.
Csak kérdés, hogy a bontóban mennyit kap az ember ilyen kivénhedt ruszki vasakért...
Szép csomagolásban is lehet szar.
Meg kell nézni, ki kell próbálni.
Az viszont gyanús, hogy német rendszámmal fotózták. Lehet, hogy még hozzáadhatod a regisztrációs adót az árhoz.
Érvényes magyar okmányokkal, oszt német rendszám van rajta. Rakás pénz forgalomba helyezni.
Inkább beszéld rá egy Peugeotra.
Valószínűleg érvényes magyar okmányai nincsenek - itt már hazudtak.
A kocsi még németo-ba van Francz udvarán és a képek az autó 2. szülinapján készültek.
De azért felhívhatod.
Budapesten készültek a képek.
Az egyik képen látszik egy bkv busz és egy "grill csirke" felirat.
Viszont én nagy összeget tennék rá, hogy nincsenek magyar papírjai.
20 éves autó 230.000 km-el, ne már...
De meg kell nezni, ki kell próbálni, és ha.jó meg kell venni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!