Yamaha TDR 125, elég magas lennék hozzá?
Figyelt kérdés
Elsősorban Yamaha TDR 125 tulajdonosokat kérdezném, de mindenki véleménye érdekel. 165 cm magas vagyok, jelenlegi motoromról telitalppal leér a lábam (790 mm ülésmagassága van az internet szerint, én itthon 820 mm-t mértem, nem tudom)
Yamaha TDR-t élőben még nem láttam, és a környéken nem is nyílik lehetőségem erre, feleslegesen meg nem szeretnék nagybb utakra beruházni. 55kg vagyok, jelenlegi motorom 115 kg. Kérdéseim: A 850 mm ülésmagasságú TDR nagy lenne nekem? Nagyobb súlya van mint a jelenlegi motoromnak, elbírnám? Köszönöm előre is a válaszokat.
2017. jún. 9. 00:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!