Ők nem tudják, hogy kerülni kell a 3 F betűt?
Mármint a Fiatot, a Fordot és a franciát.
A fórumozók szerint a legjobb autók a Mercedes után az Audi és a BMW, mégis a taxisok jó része vagy Forddal vagy francia autóval dolgozik. Audit talán, de BMW taxit még sose láttam. Hogy van ez, szeretnek szívni a sok elektronikai hibával, meg a rossz motorokkal?
Esetleg a wannabe autószakértők tévednek?
Hát amit elottem irtak, azt mind megositeni tudom en is, szemelyes tapasztalat.
1. Rendszeresen jarok haza Nemetorszagbol Ausztrian at, nem 1-2 uj bmw/merci/audi szokott a leallosavban villogni es varnak, de biztos nem a kávéra. De tegyuk hozza, hogy ne legyek rossz indulatu: lattam mar mas markat is, ami regebbi tipus volt, csak valahogy azt ritkabban.
2. Haverom egy 1996-os (!) Fiat puntoja van, a kotelezo szervizeken kivul nincs semmi baja, a baratnojenek is szinten fiat punto van csak eggyel ujabb generacio.
3. Mint irtam nekem jelenleg 2 focusom van, es ha lenne penzem vadiujra biztos, hogy en is Fordot vennek es egy vadiuj Mondeot szalonbol. Sogoromnak egy 2012-es Mondeoja van, nagyon szep es szinten megbizhato, egyaltalan nem panaszkodik ra, pedig hasznalja rendesen. Elotte egy Focus 1-ese volt es annak is egy baja volt, hogy rohadt, de motorilag az eg vilagon semmi baja nem volt.
A Mercedes az egyik kedvence volt a taxisoknak, most is inkább már csak a magas ára miatt nem veszik, a taxisrendelet bevezetése óta.
Azokkal az F betűs autókkal sincs baj, ez a szabály a régi időkből maradt ránk és az autós újságírók és nepper barátaik néphülyítő munkájának eredménye.
"Wolf Péter nevű felhasználó válasza:
Úgy látszik kedves kérdező, téged ALAPOSAN BEHÚZTAK A CSŐBE"
Miből gondolod? Csak egy már-már provokatív kérdést tettem fel, és ahogy gondoltam a GYIK-es okoskák megint távol maradtak!
:D
Pilátust tudom csak idézni: "Amit írtam, megírtam!".
Épp ezért írtam, hogy ne higgyél a negatív, ostoba sztereotípiáknak.
Wolf Péter
Nem hiszek, jelenleg két Renault-m van, a céges meg egy Partner...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!