Milyen gumiabroncsit vegyek?
Mivel nő vagy ezert felteszek én is egy kerdest,hogy lasd mennyire ertelmetlen az amit kiírtal!
Az én kérdésem:
Milyen sminket vegyek?Márkákra lennék kíváncsi. Mivel férfi vagyok sajnos egyáltalán nem értek hozzá.
A te kerdesed is kb ilyen szintű!
Ugyhogy ird le,hogy egyaltalan milyen autorol van szó,téli vagy nyári gumira gondoltál,mi a keret stb stb......mert erre igy hasznos valaszt nem hiszem hogy fogunk tudni adni!
Gumin nem szabad spórolni, ez az egyetlen dolog, ami érintkezik az aszfalttal. :)
Linglongot ne vegyél, meg hasonló csodákat, esőben használhatatlanok.
Nem kell 40 ezer/db-ért venni, de azért ne is 10 ezerért.(Ha mondjuk egy 16-os kerékről van szó)
Toyo, Hankook, Michelin, Continental, Dunlop. A jobbak közül már lehet válogatni, ki mire esküszik.
Honda Jazz,nyárigumi. Többnyire városban szaladgálós autó,semmi extra körülménynek nincs kitéve.
Nincs keret.
Mivel keveset jársz, mindenképpen négyévszakosat. A külön téli-nyári hamarabb fog elöregedni, mint elkopni.
Ezekre a gumis-ügynökökre ne hallgass.
Négyévszakosból viszont csak márkásat érdemes venni. A Michelin CrossClimate és a Goodyear Vector 4Seasons üti meg pillanatnyilag a mértéket, ezek bizonyítottan használhatóak, téliként és nyáriként is a középkategória tetején teljesítenek. Természetesen nem veszik fel a versenyt egy pré,ium nyári vagy téli gumival, de használható kompromisszumot tudnak nyújtani.
Návtelen gyártók négyévszakosaitól óvakodj, semmire sem jók, gyorsan kopnak.
Köszönöm a hasznos válaszokat.
Semmiképp nem szeretnék spórolni rajta,de a legdrágábbat sem megvenni mert úgy gondolom nekem felesleges.
Akkor lényegében mindegy,hogy a jobb márkák közül melyiket választom?
Egész konkrétan Goodyear,Pirelli,Hankook gumikat néztem eddig.
A négyévszakoson eddig igazából nem is gondolkodtam mert egy éves a téli gumim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!