Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 900000 Ft-ig milyen autót vegyek?

900000 Ft-ig milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok arra lennék kíváncsi ki milyen autót ajánl ilyen ár kategóriában.

Az elképzelésem hogy ne legyen rozsdásodó mert sajnos a mostanit amiatt kel lecserélnem. Ne legyen lomha kicsit sportosabb legyen. Nem kel leugatni rögtön de a BMW 316 ot néztem ami tetszene mi a véleményetek róla? És milyen idős autót szabad venni ,mert a BMWk már 17 évesek. Előre is köszönöm a segítséget.

2017. jún. 4. 08:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ezekre állandóan költeni kell. Megértelek mert én is imádom a bmwket meg mutatós kocsi stb szóval ha van pluszba pénzed akkor vegyél olyat.

Én is ezt csináltam mígnem meguntam és vettem egy 60.000 km-s golfot semmi baja nincs.

Vagy valami japán autót nézz azok tényleg jók és gazdaságosabbak.

2017. jún. 4. 09:31
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem akarsz lomha kocsit, de 316-ost nézel? Azt még egy szívódízel platós Mazda is legyorsulja :D
2017. jún. 4. 09:35
 3/17 anonim ***** válasza:
2017. jún. 4. 09:43
 4/17 tibi930918 válasza:
21%

Bmw,volkswagen,audi,opel ezek közt tudsz nézegetni mindegyik jó kocsi

ja francia autót ne vegyél mit renault vagy citroen ha nem akarsz szívni vele.....

2017. jún. 4. 09:49
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Második nagyon nagy :D Harmadik Renault nem is olyan rossz! Első golfokat tényleg meg is nézem. Meg a japánokat is Mazda 6 sport?
2017. jún. 4. 09:52
 6/17 A kérdező kommentje:
Hát igen franciát olaszt nem nagyon merek venni.
2017. jún. 4. 09:53
 7/17 anonim ***** válasza:
Az olasz autók elég jók , kivéve a ferrarit, a Mazda 6 jó megjelenése van , és kölcségmentes ! és általános dolgokat kivéve, nem nagyonk kelett rajta cserélni semmit a 7 év alatt , nekem is az van ;)
2017. jún. 4. 10:08
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen most nagyon nézegetem őket! Köszönöm hogy írtál!! 🙂
2017. jún. 4. 10:12
 9/17 anonim ***** válasza:

Te jó ég milyen válaszok :D

Cégnél ezt megmutatom szerdán :D

"Bmw,volkswagen,audi,opel ezek közt tudsz nézegetni mindegyik jó kocsi

ja francia autót ne vegyél mit renault vagy citroen ha nem akarsz szívni vele....."

:D BMW ,volkswagen,audi jó kocsi?

Dízelből instant rálehet mondani,hogy nem jó kocsi,hanem fanatikus autó!

Benzines : jó konstrukció,világi gyér kialakítással,úgy túlbonyolított ,hogy csak na... Ezt se mondanám jó kocsinak,ezek a benzinesek is egy "jó" benzines fenntartásának a duplájában vannak (volkswagent nem mondom mert van belőle jó benzines tény),az opel benzinesei jók aláírom,dízel : hát-hát,azt már talán vennék 800-1millióból.

Francia autók szarok : ez igaz,83-2000-es évekig aránylag.

97 utániak kenterbe verik a németet tapasztalat,szervízstatisztika.

Francia benzines pl : Clio,206,306,406 és társai : örök darabok lehetnek.Előbb vennék egy 1.4 16 szelepes 98 lóerős megane benzint ,mint bármilyen német dízelt ,sőt mint sok német benzinest.

A francia dízel pedig bőven van 1 szinten a német dízellel!2000-től tehát a "mai" dízel autók nem szarok,hanem használatfüggőek,illetve egy francia pl : 206 HDI-t (az asszonyt rá) 10 évig fenntartom szevízköltséget nézve egy 320d 1-2 ,max 3 éves szervízköltségéből.

Tipp : 900-ig : Honda Civic 7 gen : 1.6 sport,110 le ,dinamikus,sportos jelző megvan,örök darab.

Ha nem találsz az 1.4 90 le is ott van,könnyű kis 970 és 1080 kilós autók,van annyi mint az 1300 kilós 140 lóerős bömös,max annyi,hogy jobban megy és 7,5-8 liter valós fogyasztás és nem 12 liter.

Na meg a fogyasztás a legolcsóbb :)

2017. jún. 4. 10:25
 10/17 tibi930918 válasza:
28%
Utolsó ahhoz képest hogy engem fikázól egy japán meg pont egy német autót ajánlasz...........csak azért írtam hogy a franciák nem jók mert van tapasztalatom róluk a haverom szalonból vette vagy 3 évesen és feszt a szerelőhöz járt vele elektronikai problémákkal mert mindig beszart valami.... sőt az olaszokról is vannak rosszak azok se rossz kocsik de ha tönkremegy valami akkor rámegy a gatyád!!!
2017. jún. 4. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!