Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 900000 Ft-ig milyen autót vegyek?

900000 Ft-ig milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok arra lennék kíváncsi ki milyen autót ajánl ilyen ár kategóriában.

Az elképzelésem hogy ne legyen rozsdásodó mert sajnos a mostanit amiatt kel lecserélnem. Ne legyen lomha kicsit sportosabb legyen. Nem kel leugatni rögtön de a BMW 316 ot néztem ami tetszene mi a véleményetek róla? És milyen idős autót szabad venni ,mert a BMWk már 17 évesek. Előre is köszönöm a segítséget.

2017. jún. 4. 08:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne leugatásképpen, de olvastam egy jó választ ilyen esetekre. Idézem: "Egy csóró kétkezi melós Bmwben, Audiban is csóró melós marad". Akkor inkább egy hozzád és a lehetőségeidhez való és értelmes autót vegyél mint Opel, Skoda. Ezekből tudsz venni fiatalabbat is.
2017. jún. 4. 10:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Honda Civiccel német autót ajánlottam ?:D vagy esetleg a Megane-al ? :D

Elmondom : bármelyik autóval járhatsz pórul.Mai autóknál főleg igaz lehet.

Egy audi/bömös dízel 1-3 éves szervízköltségéből 8-10 évig fenntartasz egy francia HDI motorosat...Beáll a bömös dízel porlasztó,csúcsot cserélsz ?:D kéccáz :D hdi-n komplett 4-et cserélsz 60-ból :D

2017. jún. 4. 11:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Benzines autót akarok venni mindenképp! Köszi a válaszokat hát nagyon meg kel gondolnom elgondolkodtam nagyon. De most egyenlőre Mazda 6 sport felé hajlok de még szétnézek. Köszönöm a segítséget!!!
2017. jún. 4. 11:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Tegyél félre a mazdánál karosszériásra :D
2017. jún. 4. 11:48
 15/17 A kérdező kommentje:
Miért nagyon rohadós?
2017. jún. 4. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem annyira, mint állítják. Annyi a feladatod, hogy keress egy olyat, ami nem rozsdásodik, utána alvázvédelem, üregvédelem. Ezt minden idősebb autónál javasolni szokták. Persze a magyar mentalitás az olyan, hogy "Hülye vagy? minek alvázvédelem amikor gyárilag is van rajta?", aztán még az olyan kevésbé rozsdásodó autók is kirohadnak alóluk, mint a Volvo, vagy az Audi.
2017. jún. 4. 12:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Harmadik válaszoló vagyok

Semmi baj nincs a francia autókkal!Volt egy audim(azota inkabb kerulom az osszes vw csportos kocsit)mindig minden baja volt!

Azota csak franciám van (renault) azoknak soha semmi baja,és szerintem van ugyanolyan kényelmes és felszerelt mint egy német!!!!!!

Nameg renault-nak van egy egyedi vezetési elmenye:hihetetlenul pontos a valto,minden jó puha és minőségi rajta!

2017. jún. 4. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!