Benzinkút kérdés, hol éri meg tankolni, ha kedvezmény meg ilyesmikre (is) hajtunk?
Szerintem mindegyiknél van valami pontgyüjtő hülyeség...
Shellnél, molnál, omv-nál is.
Mindegyik kb. 1 Ft/l-nek felel meg, szóval szerintem igazából mindegy, csak az a lényeg, hogy mindig ugyanahhoz menjél. Azt meg ki kell tapasztalni, hogy a környékeden melyik a legolcsóbb.
Ahol én lakom, a MOL és az OMV közel egy árban van, de a MOL közelebb van, ezért ott szoktam.
Mindegyiknél van kedvezmény.
Itt a környéken a MOL a legolcsóbb + Amexes hitelkártyával 2% "visszajár" az év végén és ezen felül van még a pontgyűjtő kártya.
De igazából annyira nem lehet hatalmas összegeket spórolni nagyon.
Kb. havi max 500 Ft-ot lehet ezekkel spórolni.
Egy óra alatt megkeresem a háromszorosát és inkább nem foglalkozok ezekkel egy percet sem.
Én OMV-nél szoktam, de nem a pontok miatt.
53 literes a tankom, általában akkor tankolok, ha kigyullad a lámpa, akkor viszont tele. Így megy bele kb. 48 liter, amire - mivel MaxxMotion dízelt szoktam tankolni - kemény 97 pont jár :-)
Ha tehát 10x tankolsz, ott hagysz 180 ezer forintot, akkor visszakapsz kb. egy ezrest.
Lehet ezt csinálni a sok kicsi sokra megy alapján, de javaslom, a kútválasztásnál inkább az üzemanyag minősége legyen a mérce és ne a parasztvakító pontgyűjtő kártya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!