Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen autó alkatrészes webshop...

Ilyen autó alkatrészes webshop oldalakhoz, hogy lehet kedvezményt szerezni?

Figyelt kérdés

Többen írták itt, hogy akár 40-50% kedvezményt is kapnak (bárdi, unix-nál), ez hogy lehetséges?

Hol van olyan oldal, ahol olcsók az alkatrészek?

Külföldről érdemesebb, mint (bárdi, unix)-tól?

2016. okt. 15. 12:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azért ha jól körbenézünk webshop ügyben akkor lehet látni hogy pl. az Unix alapból kb 40-kal drágább, így nem nehéz nekik ekkora kedvezményt adni. A vásárló meg még örül is hogy mennyivel olcsóbb..
2016. okt. 15. 13:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Melyikek az olcsóbb webshopok?
2016. okt. 15. 13:21
 3/12 anonim ***** válasza:
2016. okt. 15. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
A nagy kereskedők a nagy kedvezményeket autószerelőknek adják. Azért, mert nagy mennyiséget vesznek tőlük.
2016. okt. 15. 13:50
 5/12 anonim ***** válasza:

"Többen írták itt, hogy akár 40-50% kedvezményt is kapnak (bárdi, unix-nál), ez hogy lehetséges?"

A főnököm pl. váltott ki kártyát a UNIX-nál. A regisztrációval máris kapott 30% kedvezményt, mi meg bármikor vásárolhatnánk a kártyával, de mivel a Kovács autóház alapból fele árban van, inkább Szegedről rendelek alkatrészt.

A Bárdi ugyanaz pepitában, de van egy halom közismert név, amire lehet olcsóbban vásárolni náluk.

2016. okt. 15. 19:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Az alkatreszek.hu oldara elég beregisztrálni és már kapod is a kedvezményt. Ha személyesen mész be és megadod a neved címed, akkor is. Magyarul szinte mindenkinek jár, ez a mézesmadzag.
2016. okt. 17. 09:43
 7/12 A kérdező kommentje:

Ezeket találtam, amik olcsók:

parajdiauto.hu

zsu.hu

alkatreszek.hu

autoalkatreszed.hu

2017. jan. 4. 14:13
 8/12 A kérdező kommentje:

aruhaz.kauffer.hu

zsuauto.hu

2017. jan. 4. 15:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Az alkatreszek.hu weboldalra beregisztráltam, de mégse kaptam kedvezményt.
2017. jan. 4. 15:26
 10/12 anonim válasza:

Én autósboltban vásárolok ott is adnak 30-40%-ot, de csak személyesen. itt: autoalkatreszabc.hu

Külföld rizikós, ha nem jó az alkatrész nem tudod visszaküldeni, vagy drága a szállítási költség. Nyilván ha biztos vagy a dologban sokszor ebay is jó!

2019. márc. 26. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!