Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az "új" Vitarákban, hogy-hogy...

Az "új" Vitarákban, hogy-hogy Fiat Multijet motorok vannak, mennyire megbízhatóak?

Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Mi a kérdés?

Úgy hogy a Suzukinak jobban megérte megvenni a Fiattól a motorokat mint sajátot tervezni és külön gyártósort beállítani rá, mikor már van hasonló csak más gyárnak.

Ez nem újkeletű dolog. Tizen éves Opelekben is van Fiat motor, sőt Isuzu is.

20 éves Lada Samarákban van Porsche motor!

A Daciákban Renault motor. És még sorolhatnánk... A Vitarákban ezek szerint van Fiat motor is. Na bumm!

2017. jún. 5. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Mi a kérdés?
2017. jún. 5. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon sok autóban keresztlicenszek és termékek vannak.
2017. jún. 5. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel a Suzukinak nincs saját dízelmotorja, így megvette a Fiattól.

Megbízhatóak-e. Szerintem annyira nem, én kerülöm a Fiatot nagy ívben. Persze ettől még lehet, hogy jó lehet 5-6 évig.

2017. jún. 5. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:

5-6 évet kibír persze. De hosszú távra én sem vennék Fiat motort. Mondom ezt úgy, hogy van olyan ismerősöm, akinek 1.3 Multijet motor van az autójába és isteníti. Szerinte egy jobb motor sincs. Szerintem meg elfogult.

És az is tény, hogy a CR dízel technikát a Fiat találta ki a 90-es évek végén, 2000-es évek legelején. De az olasz ipar nem az örökkévalóságnak alkotott remekműveiről híres. Legalábbis a tömeggyártásban nem.

2017. jún. 5. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!