Régebbi Lanciák mennyire megbízhatóak?
Azt mondom neked, hogy nem kell készpénznek venni, amit itt válaszolnak... itt a korábbi válaszolók csak sztereotípiákat írnak le, mint pl: az olasz és a francia autó szar, a német és a japán jó... ez nem így van a valóságban.
Van hihetetlenül megbízható renault, peugeot, amik sose romlanak el és van megbízhatatlan nissan, toyota, volkswagen, ford, bmw... is.
Én írtam, hogy utána néztem (mert nekem js tetszenek) és a lybrat megbízhatónak tartják és úgy emlékszem, hogy a kappáról is azt találtam sok vélemény elolvasása után, hogy inkább megbízható.
De amúgy is ennyi idős autónál inkább már az számít, hogy az előző tulajok hogy bántak vele és hogy szervizelték!
Attól prémium, mert hetente beszarik rajta valami? Hehe...
Az alfások például azt mondják az elektronikai anomáliákra, hogy "ez nem hiba, hanem tulajdonság.."
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!