Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régebbi Lanciák mennyire...

Régebbi Lanciák mennyire megbízhatóak?

Figyelt kérdés
Kappa, Delta, Lybra. Benzinesek 1999 körüliek és 500.000 körül már lehet találni.

2017. ápr. 24. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Haveromnak volt anno Prisma. Ha éppen jó volt, (előfordult ilyen is) akkor szerette, de nagyon sok volt az olyan eset, amikor fel akarta gyújtani. Később, mikor el tudta adni, pezsgőt bontott. :-) Gondolom a szokásos olasz cucc, bár nem tudom, hogy ebből a gyártmányból a többi típus milyen lehet.
2017. ápr. 24. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
A lancia meg a megbizhatosag szavak egy mondaton belül szamomra értelmezhetetlenek!
2017. ápr. 24. 11:46
 3/10 anonim ***** válasza:
A lybra egész megbízható és a kappa se nagyon problémás. Nekem nem volt még, de én is nézegettem őket és rendesen utána olvastam. (csak a benzineseknek)
2017. ápr. 24. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Eleve az olasz autók megbízhatatlanok, de a Lancia a taljánokon belül is a legalja.
2017. ápr. 24. 14:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor lényegében az Alfa szinten van... :/ Ezért ilyen olcsók gondolom.
2017. ápr. 24. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Azt mondom neked, hogy nem kell készpénznek venni, amit itt válaszolnak... itt a korábbi válaszolók csak sztereotípiákat írnak le, mint pl: az olasz és a francia autó szar, a német és a japán jó... ez nem így van a valóságban.

Van hihetetlenül megbízható renault, peugeot, amik sose romlanak el és van megbízhatatlan nissan, toyota, volkswagen, ford, bmw... is.

Én írtam, hogy utána néztem (mert nekem js tetszenek) és a lybrat megbízhatónak tartják és úgy emlékszem, hogy a kappáról is azt találtam sok vélemény elolvasása után, hogy inkább megbízható.

De amúgy is ennyi idős autónál inkább már az számít, hogy az előző tulajok hogy bántak vele és hogy szervizelték!

2017. ápr. 24. 22:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Kappa tulajdonosokat is el kezdtem kérdezgetni, ők azt mondják, hogy ez egy prémium autó szóval legyen zsebbe pénz.
2017. ápr. 25. 09:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Attól prémium, mert hetente beszarik rajta valami? Hehe...

Az alfások például azt mondják az elektronikai anomáliákra, hogy "ez nem hiba, hanem tulajdonság.."

:D

2017. ápr. 26. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért valamit tudnak a digók, mert pl az Alfákban, minden szarakodásuk ellenére van valami, ami mégis szerethetővé teszi a gazdája számára. Van Alfás ismerősöm, sokszor a gatyáját otthagyja a szervízben javításra és alkatrészre, de imádja a kocsiját, és el nem adná semmi pénzért. Lehet, hogy bizonyos Lancia típusokba szintén csempésztek bele valami függőséget okozó tényezőt...
2017. ápr. 27. 20:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Jól mennek megfizethető áron, kb ennyi. Fater nagyon jó barátjának is Alfája van 156-os 2.4 JTD. Miután rá költött 1 millió forintot, most jól szuperál, persze kb 2 hetente használja csak, de ő sem akarja eladni, sőt 159-est akar venni mellé.
2017. ápr. 28. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!