Renault Dci (diesel) motorok tényleg kerülendők?
Figyelt kérdés
Több embertől hallottam (tulajtól is) hogy sok gond van velük, de mi? Volvóban, Nissanban is vannak, annyira rossz nem lehet, vagy de? :) Mitől??2017. jún. 2. 20:04
1/7 anonim válasza:
Bizony szarok, az 1.5 dCi-t is eladták a Mercedesnek is, így nyomják le a konkurenciát!
:D
2/7 anonim válasza:
Annyira nem rossz, csak ott van bennük a kockázat, és bizony esélyesebb, hogy gond lesz vele, mint egy HDI-vel, csak, hogy konszernen belül maradjunk.
3/7 A kérdező kommentje:
Mercibe rönó motort?? Miért? Ha tuttok írjatok légyszi konkrétumot, mert a következő kiszemeltemben is dci motor van, jó lenne nem pórul járni. Szóval hamarabb elromlik benne a... ?
2017. jún. 2. 22:28
4/7 anonim válasza:
Nagyon jó, takarékos motor, semmi gond nincs velük.
5/7 anonim válasza:
#2: A HDi nem PSA motor? Az másik konszern...
6/7 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Mercibe rönó motort?? Miért? Ha tuttok írjatok légyszi konkrétumot"
Én is az autónavigátoron olvastam, 1 mp alatt megtalálja a gugli a cikket:
7/7 totesq válasza:
A családban volt. 0 km-esen vettük. Mégegyszer nem lesz az tuti. 1.5 dci, 60000 km, kettő kapcsolószelep azt még gariban az összes többit meg zsebből. Egyszer 300ezer akkor szétment a komplett rendszer cakk-pakk. Közben jópár kapcsolószelep csere 30000/db. 330000 km-nél adtam el de szerencsétlen vevő is a komplett rendszer fölújítással kezdte. Nekem biztos nem lesz mégegyszer dízel sem, nemhogy francia. De Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!