Hogyan zajlik egy forgalmi vizsga idén 2017-ben?
Én egy hónapja vizsgáztam, úgyhogy abszolút képben vagyok.Reagálva az előzőekre, már nincs olyan, hogy rutin.
Odamész a helyszínre, mindig érj oda egy fél órával előbb, ha szemüveges vagy, feltétlenül legyen nálad!!!
Az oktatóddal és a biztossal bementek egy helyiségbe, ahogy három kupac kártyából húzol, egyik pakli tartalmazza a parkolási feladatokat, ebből 5 lehetőség közül választhatsz, aztán vannak a megfordulási feladatok, itt kettőből választasz, végül kihúzod az útvonalat.
Aláíratnak veled egy papírt, hogy vezetésre alkalmas állapotban vagy.Majd mentek az autóhoz.
Ellenőrizni kell a fényjelző berendezéseket, megkéred az oktatót, hogy lépjen rá a fékpedálra, ellenőrzöd, hogy ég e a féklámpa.Utána beülsz, beállítod a tükröket, mikor elindulsz csinálsz egy guruló fék ellenőrzést és mondod, hogy a fék megfelelően működik.
Innentől kezdve az oktatód, mindent mondd, hogy merre kell menni, azt is, hogy parkolj, nem konkrétan a helyre mutat rá, hanem mondja, hogy akkor most parkolunk, onnantól a te dolgod a kivitelezés. Kb ennyi :) Sikeres vizsgát kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!