Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az új Audi Q5 2. 0 Tdi (190Le)...

Mex11 kérdése:

Az új Audi Q5 2. 0 Tdi (190Le) motorral kellően dinamikus?

Figyelt kérdés
Autópályán, illetve előzéseknél is kellően erős ez a motor ehhez a kasztnihoz?
2017. máj. 31. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Mi az a szaros 190 Le? A dinamika 300 Le-nél kezdődik
2017. máj. 31. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
A kellően egy elég szubjektív mértékegység. Vagy belőle 3.0 is az biztos kellőben.
2017. máj. 31. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Relatív ez is. Normális mértékkel nézve bőven elegendő, és a gyakorlatban valóban nem is kell nagyon több.

Nekem kevés lenne, mert mostaniban 313 van ( szintén dízel ) de ezt sem használom ki igazán, arra jó, hogy pályán tempomat 180, aztán dombnak fel is tartja gond nélkül.

2017. máj. 31. 23:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nekem még a 60 lovas astra is elég mert megy pályán 125-tel minden probléma nélkül és előzni is lehet vele ha visszavált az ember . Nekem elég . Haveromnak 2.0 b vectrája van neki még a 150 lo is kevés .. kinek mi
2017. máj. 31. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Na komolyra fordítva a szót,szerintem itt ezen az oldalon sokan tévhitben vannak.Azt veszem észre hogy mindenki a 200-300 lovas kocsikat isteníti és akinek a kocsija nem éri el a 150 lóerőt azt lenézik

Igazán nem is értem hogy miért pedig egy kocsi gyorsulása nem csak a lóerőtől függ

Nekem is egy Astra van 101 Le 1.6-os motorral és úgy megy mint a villám,bőven meghaladja az igényeimet.Bár az is igaz hogy 16 szelepes,azok pedig kicsit jobban gyorsulnak.Nagyon meglepődtem amikor elkezdtem vezetni,nem néztem volna ki egy 20 éves kocsiból hogy ennyire tud menni mint a golyó. Olykor ilyen 200 lóerős Audikat megszégyenítő manővereket hajtok végre vele,tehát kérdem én minek ide 200 lóerős kocsik amikor 100 is bőven elég vagy minek vesznek ilyen nagy teljesítményű kocsikat ha egy lovaskocsit se mernek megelőzni vele?

Ha autópályáról van szó akkor is csak 200 Le feletti kocsi jöhet szóba itt.Ezt se értem,ha egy 60 lovas Astra elbírja a 130-at akkor egy 100 lóerőssel miért ne lehetne végig száguldani rajta kényelmesen?Mindenki csak a lóerőt veszi figyelembe amikor nem csak az számít.Attól nem lesztek istenek ha 200 Le-ős kocsi vesztek

2017. jún. 1. 02:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Vezess le mondjuk németeknél autópályán hat órát a 101 lovas Astrával... Nem feltétlen 130-al, hanem 160-180 körül.

Lehet menne a dolog, de a motorzaj szerintem fél órán belül elviselhetetlen volna. Ha meg épp sávot váltasz és előzni szeretnél... hát azt is jól be kell tervezni.

Az erős motor erre kell, nem mindegy, hogy végig pörög 5000-ret a motor, és majd megsüketülsz, vagy épp a 2100-2200-as tartományban mozog még 180nál is...

2017. jún. 1. 02:13
 7/7 anonim ***** válasza:

"Olykor ilyen 200 lóerős Audikat megszégyenítő manővereket hajtok végre"

Ez meg lehet csak számomra, de kicsit ellentmondás. Minek akarod felvenni a versenyt egy 200 lovas kocsival, ha számodra elég bőven az is ami van. Illetve honnan tudod, hogy az " ellenfél " egyáltalán komolyan akart foglalkozni veled és nem csak arra gondolt, hadd menjen és örüljön? Rég kinőttem ebből a korszakból, inkább csak elméleti síkon érdekel a kérdés.

2017. jún. 1. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!