Audi A8/Mercedes S/BMW7 ezek luxusautónak számítanak?
Mintha az életed függne tőle, hogy hova kategorizálják..
Nem mindegy? Nagy autó? Igen. Kényelmes? Igen. Lehet benn d_gni a hátsó ülésen? Igen. Akkor nem mindegy, hova van hivatalosan besorolva?
Nekem luxus, annyi szent. A Rönómegánhoz képest. :D
Mondjuk úgy nagyjából egy A6-tól felfelé már luxusautónak számít, pláne itthon.
Monacoba, Dabai-ba nem. De egy S63 amg még ott is.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ezeknek csak a fullos változatai luxusak, több hasonló kérdésnél is beírtam.
De ha úgy vesszük, akkor már a legolcsóbb A8-asban is mondhatni luxus az anyaghasználat, még ha nem is alcantara az ülés. Meg aztán egy full-fullos A4-esben is olyan dolgok vannak, ami teljesen luxussá tehetné. Igazából ez a luxus szó annyira relatív, sehol nincs meghatározva pontosan, hogy honnan számít valami luxusnak, az autóknál sincs. De úgy nagy általánosságbanz S/7er/A8 csak simán felsőkategóriás autónak számít (A6 lenne a felső-közép, de az átlagember egy új A6-ost is már überluxusnak könyvel el, bizonyos szempontból az is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!