Miert alacsony az olajnyomás de csak alapjáraton?
Sziasztok! Miert van az hogy csak alapjaraton alacsony az olajnyomas?? Megmertuk es alapjarat 0.8 2000 fordulatnal kb 3 bar...
Az a gond hogy neha bejelez az aladinlampa mikor leesik alapjaratra a fordulat de csak egy pillanatra. Utana olvastam es nagyon soknak van ez ugyan igy!
Olajszint okés?
Normális olajat raktál bele, nem teszkós szart?
A Tescoban is vannak minőségi olajok,nem csak olcsó szarok...
Te valami fizetett teszkó ügynök vagy?
Szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy mit jelent a "teszkós szar"...
Nem vagyok fizetett Tescos ügynök de sztereotipikus hívő sem vagyok.Úgy adod elő magad mintha csakis kizárólag a Tescoban lehetne szar cuccokat venni.Itt nem az a lényeg hogy hol vesz az illető bármit is hanem hogy mit...
"A Tescoban is vannak minőségi olajok,nem csak olcsó szarok..."
Igaz. Pl. castrol magnatec/edge jó olaj. 12500ft nem is olcsó.
Ja hogy az olajszaküzletben ugyanez 8500, uppsz.
Az olcsó olajaik meg teljesen ismeretlen nevekkel futnak. Én nem merném megvenni az ügyfeleim kocsijába pedig a 4000 ft-os ár tetszene nekik. De ha megmondanám, hogy a tescóból lenne akkor azt mondanák hogy ja azt ne.
De egyébként kiirhatnátok erről egy kérdést, hogy Szar-e a tescós olaj vagy jó?
Tényleg szeretném megtudni, bár nem hiszem hogy bárki is meggyőző bizonyítékkal tudna szolgálni, de aztán lehet.
Egy szóval se mondtam hogy a Tescoban kell vásárolni olajat de az kész röhej hogy egyesek egy ősrégi sztereotípa miatt ennyire lehúzzák a Tescot.Ami megvan a Tescoban az megvan máshol is,vannak minőségi de vannak gagyi cuccok is.Mindennek ára van,olcsó húsnak híg a leve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!