Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » G-Astra 1.7 TDi miért eszi a...

G-Astra 1.7 TDi miért eszi a hűtővizet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2006-os G-Astra 1.7 TDi (Isuzu) motoros, 300.000 km benne. 500 km-enként kiürül a hűtővíztartály. A kocsi alatt folt soha nincs (mindig fagyállót öntük bele). Szerelő már az összes létező csövet kicserélte. Hova lesz a víz? Bejuthat az égéstérbe vagy a kipuffogórendszerbe? Vagy létezhet, hogy menet közben folyik el? Otthon a betonon semmi nyoma. Nincs ötletem... Előre is köszi ha valakinek van.
2017. máj. 30. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem szivarog sehol akkor valoszinuleg atszakadt a hengerfejtomites!mert mas lehetoseg nincs,mint higy az egesterbe jut be a viz!
2017. máj. 30. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Fehér kipufogógáz? Kávésbarna olaj? Buborékok az olajtartályban?
2017. máj. 30. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen Astra G autómmal korábban. Nekem az volt, hogy feltöltöttem a kiegeyenlító tartályt a min szintig. Mentem az autóval, majd este betettem a garázsba. " nap múlva nézem, a szint lement, alig maradt benne valami, aztán elindítottam a motort és valamennyi visszajött belőle, de nem sok. Aztán így ingadozott mindig: hengerfejes lett az autó, a tömítés ment tönkre benne és belefolyt a 3. hengerbe, ahol elment a szikraképződés is, tehát 3 hengerrel ment akkor az autó erőtlenül.

Hengerfejfelújítás minden szükséges cserével munkadíjjal 140.000 Ft-ba került (Astra G 1.4 16V 1999), utána nem volt több probléme vele. Elképzelhető,. hogy a tiednek is hasonló a problémája!

2017. jún. 14. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!