Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erdélybe készülök autóval,...

Erdélybe készülök autóval, kell valami bármit tudnom, ami nem úgy van ott mint nálunk?

Figyelt kérdés

+ milyen kötelező felazereléseknek kell meglennie a kpcsiban?

Pályamatricát ilyesmit kell e vegyek, és tudok e neten?

Úticél Sepsiszentgyörgy

2017. máj. 30. 09:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
mivan velunk szorostalpuakkal? xd amugy en is Erdélyi vagyok és ez tényleg igaz rendesen nem lehet kozlekedni én kozponton lakom Gyergyoban és az a legdurvább,hogy a kanyarnál driftelnek és egyszer a másik jött a kanyarból és nekiment a kocsinak (gyorsan jött) és utána a sofőr kiszalt a kocsiból és hát odaakart menni de addig elhuzott a másik és én ezen nevettem xD
2017. máj. 30. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Leírták nagyvonalakban előttem, hogy mi kell, Romániában elméletileg kötelező tartozék lenne a poroltó is, ami tudtommal Magyarországon nem kell, de megmondom őszintén, nekem sincs, pedig itt élek.

Közlekedés szempontjából valóban érdemes fokozottan figyelni, ha nem vagy hozzászokva a nagy tempóhoz. De én például ha átmegyek Magyarországra, már az idegesít, hogy mindenki mindent betart, és poroszkál. Szóval meg lehet szokni ezt a dinamikus tempót.

Ja és ha valahova el tudsz jutni főúton, akkor ott menj, akkor is ha kilóméterben sokkal hosszabb. A mellékutak sok esetben rendkivül szarok, és tele vannak traktorokkal, szekerekkel, meg az isten tudja mivel. Szentgyörgyre mondjuk könnyen el lehet jutni, sok ideig még autópályán is mehetsz. Az útdíjat érdemes a határ után rögtön megvenni, minden határnál van ilyen butik, vagy benzinkút, nem érdemes a neten venni.

2017. máj. 30. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Friss jogosítvánnyal határig szoktam vezetni, utána apám nyomja. :D

Én nem tudom mikor fogok készen állni a kinti vezetésre, de szerintem még sok-sok kilométert le kell vezessek.

Vasúti átkelőn útfutós teherautóval előztek meg minket. Ott majdnem meghaltam a röhögéstől.

2017. máj. 30. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!