A2-es jogsira készülök. Mennyire nehéz és kb mennyi idő alatt lehet megszerezni?
Figyelt kérdés
Másrészt pedig; milyen motort ajánlanátok? Kb mennyibe kerülnek ebben a kategóriában (25-35 kW 125ccm)? 56 kg-s lány vagyok. Elég vékony. Ettől függetlenül bármit vehetek amire jó a jogsim?2017. ápr. 13. 16:09
1/2 Davidnyer válasza:
Szia en most csinalom az A1 et a kresz resze lemegy 2-3 het alatt aztan rutinpalya ha szerencsed van es van vizsga idopont 1-2 het ha nincs akkor 3 het szerintem max aztan en itt tartok egyenlore. Szerintem 2-2,5 honap alatt van meg az egesz. A motort illetoen azt hiszem hogy 70kw os a maximum amit vehetsz es azt kell lefojtatni 35kw ra. Elvileg a hondanak van 3db 500cc 35kw os motorja azokat nezd meg.:)
2/2 Davidnyer válasza:
honda cb500f en ezt ajanlanam A2 re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!