Egy kútnál tankoltam tankolás után 2 km után leállt az autó mitől?
17 litert tettem bele.
3000 fordulat felett az autó leáll, koszos lehetett a benzin vagy rossz minőségű? Mielőtt kérdeznétek 95 ös benzint tankoltam bele ahogy kell.
1.4 fiat Brava
Az olaszok elég érzékenyek az üzemanyagra, nem tolerálják, ha mindenféle fost beletankolsz.
Szívjad le, cserélj üzanyagszűrőt és tankolj bele normális benzint. Ha nem segít, irány a szerelő.
Na az ilyen rémtörténetek miatt én minden ilyen noname kutat kerülök. Igazából megvan az a pár bejáratott kút, ahol tankolok, és soha nem volt gondom. Elképzelhető, hogy valami moslékot sikerült betankolni.
Nem tudom mi ennek a pontos menete, de jelezd a kút üzemeltetőjének, és ha a szerelő hozzányúl, akkor kéne valamilyen módon ezt dokumentálni, vagy jegyzőkönyvet készíteni, ha tényleg az üzemanyag a problémás.
Mentünk vele a szerelővel 6-8 km semmi, azt mondta lehet hogy valami piszok lehetett de nem ártana cserélni a szűrőt.
Most mentem vele 60 km t nem állt le.
Minden esetre köszönöm annak aki normális választ tudott adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!