Korabban, amikor kijartam Rallye versenyekre lehetett erezni valami jellegzetes illatot, amikor elteptek elottunk a verdak. Akkor is lehetett erezni egy darabig, amikor mar reg eltuntek. Mi volt az?
Valami speci motorolalj illata? Vagy az elegetett versenybenzin? Esetleg a speci gumik vagy fekbetet illata?
Van valakinek otlete?
#1!
Ne húzza le a motorolajat, mert a Castrol-illat tényleg mindent visz! ;)
Ahogy a fokozottan igénybe vett fék illetve kuplung szagát se zárd ki. Az éget ferrodo is meglehetősen jellemző a rallyeversenyeken.
U.i. a verseny olajt mi az olajdepotol szerezzük az jó kérdés hogy mennyibe kerülhet mivel szponzorként ezzel szponzorál minet az olajdepo a benzint meg az OMW-től szerezzük nagytételben
Azt tudom hogy az olajdepotól mint magán személy nem egyszerű beszerezni a castrol verseny olajat fölleg kis mennyiségben
Mi azért mindent nagy tételben kapunk/szerzünk be mivel itt fogynak a cuccok rendesen pl a kevlárkuplung 3-4 jobb versenyt bír ki ahol rendesen igénybe van véve , de minden verseny szezon végén komplett motor generált kell végre hajtani probáltam a verseny olajat a mindennapi kocsimba és abban nem a legjobb mivel az olaj nem melegszik be rendesen
Versenyek elött a kocsit 20-25 percig alapjáraton melegíteni szoktuk pont az olaj és egyéb alkatrészek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!